• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

4-Delige set jaar van de tijger quadrant 2022

399,95 Per stuk 3,22 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
18 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

Deze set bestaat uit vier zilveren munten, die elk een kwart van een cirkel vormen. Wanneer de munten samen worden gerangschi... Deze set bestaat uit vier zilveren munten, die elk een kwart van een cirkel vormen. Wanneer de munten samen worden gerangschikt, vormen ze een cirkel met een vierkant in het midden.
Lees meer

Specificaties

The Perth Mint Australia
Type verzamelmunt
Collectible
Jaar van uitgave
2022
Munthuis
Perth Mint

Informatie

4-Delige set jaar van de tijger kwadrant 2022

Deze set bestaat uit vier zilveren munten, die elk een kwart van een cirkel vormen. Wanneer de munten samen worden gerangschikt, vormen ze een cirkel met een vierkant in het midden. De munten in deze set hebben een Proof kwaliteit en worden geleverd in een display case, samen met het Certificaat van Echtheid.
 

Verpakking

De munt wordt geleverd in een bijpassende doos met speciaal glas voor de munt, zodat deze niet beschadigd. In de doos vindt u ook het certificaat van echtheid met het uitgiftenummer van de munt.

Design set jaar van de tijger quadrant


Voorzijde

Op de voorkant van de bovenste munt is een tijger afgebeeld die op een tak van een boom balanceert. Op de rechtermunt staat een brullende tijger die op de oever van een rivier sluipt. Op de linker munt staat een tijger afgebeeld met op de achtergrond een waterval. En op de onderste munt staat een tijger afgebeeld die op rotsen ligt.


Achterzijde

Op de achterkant van elke munt staat de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Daarnaast zijn er ook verschillende teksten toegevoegd, zoals de naam van de vorstin, het jaar van uitgifte, gewicht, gehalte, nominale waarde en land van uitgifte. 


Uitgelicht

  • Beperkte oplage van 1.500 stuks
  • Geleverd met certificaat van echtheid
  • 4 troy ounce (124,4 gram) puur zilver (99,9%)

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.