• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Bijna uitverkocht

3 troy ounce zilveren munt Lady Godiva 2020 antieke afwerking

419,95 Per stuk 4,50 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
4 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De Lady Godiva munt heeft een prachtig gewicht van 3 troy ounce puur silver (99,9%). De diameter van de munt is 65 mm. Het... De Lady Godiva munt heeft een prachtig gewicht van 3 troy ounce puur silver (99,9%). De diameter van de munt is 65 mm. Het bijzondere aan de Lady Godiva munt is dat het de stijl van een puzzel is gemaakt.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
3 troy ounce
Jaar van uitgave
2020

Informatie

3 troy ounce zilveren Lady Godiva munt antieke afwerking

De Lady Godiva munt staat in het teken van het bekende schilderij door John Collier van de Angelsaksische adellijke dame. Lady Godiva staat bekend om de legende waarin zij naakt door de straten van Coventry reed om te protesteren tegen de hoge belastingen. Deze werden opgelegd door haar man, graaf Leofric. De Lady Godiva munt heeft een prachtig gewicht van 3 troy ounce puur silver (99,9%). De diameter van de munt is 65 mm. Het bijzondere aan de Lady Godiva munt is dat het de stijl van een puzzel is gemaakt. Hierdoor lijkt het alsof de munt uit kleine puzzelstukjes bestaat terwijl het eigenlijk een munt is. Dit in combinatie met de antieke afwerking doet de munt erg opvallen.
 
De Lady Godiva munt heeft echter een erg beperkte oplage van slechts 340 stuks. Dit maakt deze prachtige munt erg zeldzaam.

Design van de Lady Godiva munt


Voorzijde

De voorzijde van de Lady Godiva munt toont de adellijke dame tijdens een naakt protest. De afbeelding is van het bekende schilderij van John Collier. Het design doet lijken alsof de munt uit allemaal puzzelstukjes bestaat. Dit is echter niet echt het geval. Er mist 1 stukje, die terug te vinden is op de achterzijde van de munt. De kleuren die te zien zijn maken de munt opvallend. De Lady Godiva munt heeft een erg indrukwekkende uitstraling en is een echte aanwinst.


Achterzijde

De achterzijde van de Lady Godiva munt bevat een erg indrukwekkend design. Het bevat onder andere het wapen van Kameroen, maar ook de andere kant van de afbeelding van Lady Godiva die op de achterzijde te zien is. Ook het missende puzzelstukje van de achterzijde is te zien.


Uitgelicht

  • Geleverd met certificaat van echtheid
  • Beperkte oplage van 340 stuks wereldwijd
  • 3 troy ounce (93,9 gram) puur zilver (99,9%)