• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

20 gram zilveren munt Brilliant Love - Rozen 2024

124,95 Per stuk 6,25 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
15 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

Deze 20 gram zilveren munt is voorzien van een prachtig Swarovski-element, heeft de kwaliteit proof en wordt geleverd in e... Deze 20 gram zilveren munt is voorzien van een prachtig Swarovski-element, heeft de kwaliteit proof en wordt geleverd in een presentatiedoos samen met het certificaat van echtheid. De wereldwijde oplage is beperkt tot 2.024 stuks.
Lees meer

Specificaties

Gewicht
20 gram
Jaar van uitgave
2024
Certificaat van echtheid
Ja

Informatie

20 gram zilveren Brilliant Love – Rozen 2024 proof

Deze prachtige 20 gram zilveren Rozen munt met proof kwaliteit maakt deel uit van de serie ‘’briljant Love’’. Deze serie is gewijd aan de liefde en de dag van de liefde: Valentijnsdag.
 
De munt heeft een gewicht van 20 gram en is geslagen in 99,9% puur zilver. De munt is hartvormig, heeft een Swarovski-element en de hoogst haalbare kwaliteit voor munten: proof. Op deze munten zijn verschillende technieken toegepast die de kwaliteit van de munt verbeteren.
 
Deze 20 gram zilveren Brilliant Love – Rozen proof munt uit 2024 heeft een nominale waarde van 5 dollar in het land van herkomst: de Cook Eilanden. De munt wordt geleverd in een presentatiedoos samen met het certificaat van echtheid. De wereldwijde oplage is beperkt tot 2.024 stuks.

Ontwerp van de Brilliant Love - Rozen munt uit 2024


Voorzijde

De munt is hartvormig en op de voorzijde van de munt ziet u het Swarovski-element in de vorm van een hart. Daarnaast zijn er ook rozen en hartjes in prachtige kleuren toegevoegd.


Achterzijde

De achterzijde toont de beeltenis van koning Charles III. Rondom ziet u de inscripties 5 DOLLARS – de nominale waarde, CHARLES III – de naam van de koning en COOK ISLANDS – het land van uitgifte.


Uitgelicht

  • 20 gram zilver (99,9%) met proof kwaliteit en Swarovski-element
  • Geleverd in presentatiedoos samen met het certificaat van echtheid
  • Wereldwijde oplage van 2.024 stuks