• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt Canadian Creatures of the North Coin - De Weerwolf - The Werewolf 2021

69,00 Per stuk 1,11 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
257 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

De 2 troy ounce (62,2 gram) zilveren (99,99%) munt Canadian Creatures of the North Coin, the Werewolf is in 2021 geslagen... De 2 troy ounce (62,2 gram) zilveren (99,99%) munt Canadian Creatures of the North Coin, the Werewolf is in 2021 geslagen door de Royal Canadian Mint en maakt deel uit van de Creatures of the North serie. De munt ziet er griezelig uit en past perfect bij de spannende verhalen over de wezens die tijdens de volle maan verschijnen. 
Lees meer

Specificaties

Logo Royal Canadian Mint
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2021
Munthuis
Royal Canadian Mint

Informatie

2 troy ounce zilveren munt - de weerwolf 2021

Deze 2 troy ounce zilveren de weerwolf munt is onderdeel van de Creatures of the North serie. De munt is in 2021 geslagen door de Royal Canadian mint en staat volledig in het teken van de weerwolf.
 
Volgens verhalen komen deze indrukwekkende wezens tevoorschijn wanneer het volle maan is. Naast een indrukwekkend design heeft de munt twee geavanceerde beveiligingskenmerken, deze bestaan uit twee radiale lijnen en een micro gegraveerd gelaserd esdoornblad. Hierin valt ''21'' af te lezen, een afkorting van het jaartal. 
 
De munt heeft een gewicht van 62,206 gram puur zilver (99,99%), een diameter van 38 mm en een nominale waarde van $10 in het land van herkomst. 
 
De munt wordt geleverd in een beschermende capsule, per 14 stuks in een munttube en per 280 in een monsterbox.

Ontwerp Weerwolf munt


Voorzijde

Op de voorzijde van de munt ziet u een indrukwekkende weerwolf afgebeeld, ontworpen door Gerald Gloade met ongelofelijk veel detail. De weerwolf ziet er gevaarlijk uit en komt door de details tot leven. Een ander prachtig detail is de volle maan die op de achtergrond te zien is. Links dan de weerwolf ziet u het veiligheidsembleem en rondom ziet u de inscripties CANADA - het land van uitgifte, FINE SILVER 2 OZ ARGENT PUR - het gewicht en de zuiverheid van de zilveren munt.


Achterzijde

Op de achterzijde ziet u de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, ontworpen door Susanna Blunt. Rondom ziet u de inscripties 2021 - het jaar van uitgifte, 10 DOLLARS - de nominale waarde van de munt, ELIZABETH II - de naam van de koningin en D. G. REGINA - de Latijnse afkorting voor: ''bij de gratie van God, koningin''. 


Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Wereldwijd bekende serie van de Royal Canadian Mint

Logo Royal Canadian Mint

Royal Canadian Mint

The Royal Canadian Mint produceert alle munten voor het betaalverkeer in Canada. Maar daar houdt het niet op: er worden zilveren, gouden en platina munten gemaakt voor beleggers en verzamelaars – en ook levert Royal Canadian Mint munten aan andere landen.