• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Solomon Island Lunar 2023

189,00 Per stuk 6,08 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
19 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

De 1 troy ounce zilveren munt Solomon Island Lunar 2023 is gebaseerd op de Chinese dierenriemkalender: Lunar. Deze verzame... De 1 troy ounce zilveren munt Solomon Island Lunar 2023 is gebaseerd op de Chinese dierenriemkalender: Lunar. Deze verzamelmunt uit het jaar van het konijn is geslagen in 99,9% puur zilver.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2023

Informatie

1 troy ounce zilveren munt Solomon Island Lunar 2023

Deze prachtige zilveren munt van 1 troy ounce van de Salomonseilanden is gebaseerd op de Chinese maankalender. Het ontwerp van 2023 wordt daarom gedomineerd door het konijn. Deze zilveren verzamelmunt is geslagen in proof kwaliteit en bevat 99,9% puur zilver.
 
De verzamelmunt wordt geleverd in een speciale verpakking. Het ontwerp en de kleuren van deze prachtige verpakking zijn volledig gebaseerd op het ontwerp van de munt zelf. In deze verpakking zit ook het echtheidscertificaat dat bij de munt hoort. 

Ontwerp zilveren Solomon Island Lunar 2023 munt

De voorzijde van de munt toont een prachtig gedetailleerde afbeelding van een konijn dat in een weide van bloemen springt. Het konijn is prachtig gedetailleerd en heeft een glanzende vacht. De achtergrond van de munt is voorzien van een traditioneel Chinees patroon.
 
De achterzijde van de munt toont het nationale wapen van de Salomonseilanden. Het wapen is ontworpen door de kunstenaars Richard N. Pearce en John M. Gleeson. De munt is omringd door een ring met de tekst "SOLOMON ISLANDS" en "1 OZ 9999 SILVER".


Uitgelicht

  • 1 troy ounce zilveren munt met roségouden afwerking
  • Geslagen in Proof kwaliteit in 99,9% puur zilver
  • Geleverd in een prachtige bijpassende verpakking
  • Oplage van 888 stuks wereldwijd