• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilver munt Kookaburra 2011

38,55 Per stuk 1,24 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
8 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

De zilveren Kookaburra 2011 munt is geslagen in puur zilver (99,9%) en weegt 1 troy ounce (31,103 gram). De zilveren Kooka... De zilveren Kookaburra 2011 munt is geslagen in puur zilver (99,9%) en weegt 1 troy ounce (31,103 gram). De zilveren Kookaburra munt wordt geslagen door de Perth Mint uit Australië. Op de voorzijde van de munt is een Kookaburra ijsvogel afgebeeld. Op de achterzijde is Queen Elizabeth II afgebeeld.
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 38,55
Prijs per gram
€ 1,24
Productsoort
Munt
Nettogewicht
1 troy ounce (31,103 gram)
Gehalte
99,9%
Conditie
Zo goed als nieuw
Jaar van uitgave
2011
Munthuis
Perth Mint

Informatie

1 troy ounce zilver Kookaburra munt 2011

Deze zilveren Kookaburra 2011 munt is geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver. De zilveren Kookaburra wordt uitgegeven door de Perth Mint in Australie en is wereldwijd bekend. Het design van de Kookaburra munten verandert jaarlijks, waardoor er naast de zilverwaarde ook een bepaalde verzamelwaarde meespeelt.
 
Op de voorzijde van de zilveren Kookaburra 2011 munt is een afbeelding weergegeven van één Kookaburra met gespreide vleugels. De Kookaburra is erg populair in Australië. Naast de zilveren Kookaburra munten serie wordt er door de Perth Mint uit Australië ook een serie Lunar en Koala munten geslagen.
 
De zilveren Kookaburra munten worden in 99,9% puur zilver geslagen. De zilveren Kookaburra munten 2011 worden geleverd in een luchtdichte verpakking.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.