• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Big Five Neushoorn 2022

116,25 Per stuk 3,74 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
32 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

Deze prachtige zilveren munt uit de Big Five serie van South African Mint bevat een prachtig ontwerp van een neushoorn. De... Deze prachtige zilveren munt uit de Big Five serie van South African Mint bevat een prachtig ontwerp van een neushoorn. De 1 troy ounce munt is geslagen in 99,9% puur zilver.
Lees meer

Specificaties

South African Mint
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2022
Munthuis
South African Mint

Informatie

1 troy ounce zilveren munt Big Five Neushoorn 2022

Deze zilveren munt van 1 troy ounce is geslagen in 99,9% puur zilver en BU conditie. Deze munt uit de Big Five serie van South African Mint bevat deze keer een prachtig dubbelzijdig ontwerp van een neushoorn.
 
De neushoorn is één van de dieren uit de bekende Afrikaanse Big Five. In het wild leven niet alleen neushoorns in Afrika, maar ook in het zuiden van Azië leven drie verschillende soorten neushoorn. De andere dieren uit de Big Five zijn de leeuw, de buffel, de luipaard en de olifant.

Ontwerp Big Five Neushoorn 2022


Voorzijde

Op de voorkant van de munt is een prachtig afbeelding van een neushoorn te vinden. De kop van de neushoorn wordt groot en gedetailleerd weergegeven, zo wordt de bijzondere huid van de neushoorn knap afgebeeld. Onder de neushoorn is de tekst “SOUTH AFRICA” en “BIG FIVE 2022” te vinden. Ook het wapenschild van Zuid-Afrika is zichtbaar op deze zijde van de munt.


Achterzijde

Op de achterkant van de munt zijn stukjes van twee neushoorns afgebeeld. Het ontwerp is zo gemaakt dat wanneer er twee munten naast elkaar worden gelegd het ontwerp in elkaar overloopt. In het midden van de munt is extra informatie over de munt te vinden, zoals de nominale waarde “FIVE RAND”, het gewicht “1 oz” en het zilvergehalte “AG 999”.

Speciale verpakking

De 1 troy ounce zilveren munt Big Five Neushoorn 2022 wordt per stuk geleverd in een speciaal ontworpen blisterverpakking. Op de voorkant staat een prachtige en indrukkende neushoorn. De afbeelding komt overeen met de voorkant van de munt die ook goed zichtbaar is. Aan de binnenkant van de verpakking is veel verschillende informatie te vinden over de neushoorn, de Afrikaanse Big Five en specifiek over de munt. De achterkant van de verpakking dient als certificaat van echtheid.


Uitgelicht

  • Onderdeel van de Big Five serie van South African Mint
  • Prachtig dubbelzijdig ontwerp van een neushoorn
  • Geleverd in blisterverpakking met certificaat van echtheid

     

South African Mint

South African Mint

De South African Mint is verantwoordelijk voor het slaan van alle munten van de Zuid-Afrikaanse rand namens de eigenaar: de South African Reserve Bank. Gelegen in Centurion, in de buurt van de hoofdstad van Zuid-Afrika Pretoria, produceert dit munthuis munten voor zowel binnenlandse als internationale markten.