• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Big Five II Buffel 2023

91,50 Per stuk 2,94 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
29 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

Deze 1 troy ounce zilveren Big Five II Buffalo munt is in 2023 geslagen door de South African Mint. Het is de vijfde uitgi... Deze 1 troy ounce zilveren Big Five II Buffalo munt is in 2023 geslagen door de South African Mint. Het is de vijfde uitgifte van de tweede serie van de Big Five. De gelimiteerde serie van de Big Five bestaat uit de dieren: de olifant, leeuw, neushoorn, luipaard en buffel. Deze Buffalo munt heeft een gelimiteerde oplage van 20.000 stuks.
Lees meer

Specificaties

South African Mint
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2023
Munthuis
South African Mint

Informatie

1 troy ounce zilveren Big Five II Buffalo munt 2023

Deze 1 troy ounce zilveren Big Five II Buffalo munt is de vijfde uitgave van de tweede serie van de Big Five. Deze serie munten is geslagen door de South African Mint en bestaat uit de dieren: olifant, leeuw, neushoorn, luipaard en de buffel.
 
De Buffalo munt bevat 1 troy ounce (31,103 gram) aan 99,9% puur zilver en heeft een diameter van 38,73 mm. Daarnaast heeft deze zilveren munt een nominale waarde van vijf rand die door de Zuid-Afrikaanse overheid gegarandeerd wordt.
 
Iedere munt uit de serie heeft een gelimiteerde oplage. Deze munt heeft een wereldwijde oplage van 20.000 stuks.

Ontwerp van de zilveren Big Five II Buffalo munt

Op de voorzijde van de munt staat een gedetailleerde kop van een buffel. Rondom ziet u de inscripties SOUTH AFRICA – het land van uitgifte, BIG FIVE 2023 – de naam van de serie en het land van uitgifte. Tot slot staat het wapen van Zuid-Afrika op de munt.

De achterzijde van de munt toont twee helften van een buffelkop. In het midden van de munt ziet u de insripties FIVE RAND – de nominale waarde van de munt, 1oz – het gewicht van de munt en Ag 999 – de zuiverheid.


Uitgelicht

  • Bevat 1 troy ounce (31,1 gram) aan 99,9% puur zilver
  • Vijfde uitgave van de tweede Big Five serie
  • Gelimiteerde oplage van 20.000 stuks

South African Mint

South African Mint

De South African Mint is verantwoordelijk voor het slaan van alle munten van de Zuid-Afrikaanse rand namens de eigenaar: de South African Reserve Bank. Gelegen in Centurion, in de buurt van de hoofdstad van Zuid-Afrika Pretoria, produceert dit munthuis munten voor zowel binnenlandse als internationale markten.