• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Mr. Men little Miss-Mr. Happy 50th Anniversary 2021

121,45 Per stuk 3,90 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
5 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De Mr. Men munt is door de Royal Mint geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%) met een diameter van 38,61 mm. Aangezi... De Mr. Men munt is door de Royal Mint geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%) met een diameter van 38,61 mm. Aangezien de Mr. Men munt als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd in het Verenigd Koninkrijk, heeft deze een nominale waarde van £2.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2021

Informatie

1 troy ounce zilveren Mr. Men - Happy 50th Anniversary munt 2021

De schitterende Mr. Men munt staat in het teken van het 50-jarige jubilieum van de bekende kinderboekenserie, Mr. Men Little Miss. Mr. Men is een Britse kinderboekenserie die in 1971 zijn eerste editie kende. Vanaf 1981 is de Little Miss serie hieraan toegevoegd en deze staat in het teken van vrouwelijke karakters. De originele schrijver van de serie is Roger Hargreaves, maar na zijn dood nam zijn zoon Adam Hargreaves het werk van hem over.
 
De Mr. Men munt is door de Royal Mint geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%) met een diameter van 38,61 mm. Aangezien de Mr. Men munt als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd in het Verenigd Koninkrijk, heeft deze een nominale waarde van £2. De Mr. Men munt is van Proof kwaliteit en heeft een oplage van 6.500 stuks. De munt heeft een zeer speelse en kinderlijke uitstraling die erg goed bij de boekenserie past. 

Ontwerp zilveren Mr. Men munt

De voorzijde van de Mr. Men munt staat in het teken van Mr. Men. De gele kleur springt, dankzij de zilveren achtergrond, prachtig naar voren. De madeliefjes dienen als een vrolijk en passend detail. “Mr. Men, 50 years, and Roger Hargreaves” is af te lezen. Langs de rand zijn speelse stipjes te zien, deze passen perfect bij de kinderlijke uitstraling van de munt. De Mr. Men munt ziet er erg speels uit heeft een zeer vrolijke uitstraling. 
 
Op de achterzijde van de Mr. Men munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. Ook zijn hier de nominale waarde en land van uitgifte af te lezen.


Uitgelicht

  • Oplage van 6.500 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • In het teken van het 50-jarige jubileum van Mr. Men Little Miss