• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Australian kangaroo 2022 kleur

110,50 Per stuk 3,55 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
54 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

Deze 1 troy ounce zilveren Australian Kangaroo munt is deels gekleurd en geslagen in hoog reliëf. De munt heeft een o... Deze 1 troy ounce zilveren Australian Kangaroo munt is deels gekleurd en geslagen in hoog reliëf. De munt heeft een oplage van 5.000 stuks wereldwijd.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

1 troy ounce zilveren munt Australian kangaroo 2022 kleur

Deze gekleurde zilveren munt is voorzien van de iconische kangoeroe in prachtig hoog reliëf. De munt is geslagen door The Perth Mint in 1 troy ounce van 99,99% puur zilver en uitgegeven als wettig betaalmiddel. De munt heeft een gelimiteerde oplage van 5.000 stuks.
 
De munt is geslagen in hoog reliëf. De munt wordt geleverd in een geschenkdoosje met doorzichtig deksel. Verpakt in een geïllustreerd doosje, wordt elke munt voorzien van een genummerd Certificaat van Echtheid.

Ontwerp Kangaroo munt

De voorzijde van de munt toont een kangoeroe en zijn jong in levendige kleuren. Andere gekleurde elementen in het ontwerp zijn een grasvlakte met rode aarde en heuvels aan de horizon. Naast het opschrift 'KANGAROO' en het muntteken van The Perth Mints 'P', bevat de keerzijde ook het gewicht, de zuiverheid en het jaartal van 2022, het jaar van de uitgifte van de munt.
 
De achterzijde van de munt draagt ​​de Jody Clark-beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II en de nominale waarde van de munt.


Uitgelicht

  • Zilveren gekleurde Kangaroo munt
  • Geslagen in 99,99% puur zilver
  • Afkomstig van The Perth Mint