• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • 1 Troy ounce gouden munt Queen Beasts Black Bull 2018 voorkant
  • 1 Troy ounce gouden munt Queen Beasts Black Bull 2018 achterkant

1 Troy ounce gouden munt Queen Beasts Black Bull 2018

2.397,00 Per stuk 77,07 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het nettogewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Deze 1 troy ounce puur gouden munt Queen Beasts - Black Bull 2018 is de 5de editie van de Queens Beasts serie. Uitgegeven... Deze 1 troy ounce puur gouden munt Queen Beasts - Black Bull 2018 is de 5de editie van de Queens Beasts serie. Uitgegeven in 99,99% puur goud. 
Lees meer

Specificaties

The Royal Mint
Verkoopprijs
€ 2.397,00
Prijs per gram
€ 77,07
Nettogewicht
1 troy ounce (31,103 gram)
Gehalte
99,99%
Brutogewicht
31,11 gram
Conditie
Nieuw
Jaar van uitgave
2018
Munthuis
Royal Mint

Informatie

Queen Beasts Black Bull 2018 munt

De Queen Beasts - Black Bull is de 5e editie van de Britse Queens Beasts serie. Deze munt wordt uitgegeven in 1 troy ounce puur goud. De Queens Beasts Black Bull munten worden ook in 1/4 troy ounce goud en 2 troy ounce zilver uitgegeven. Deze munten zijn uitgegeven door de Birtish Royal Mint uit Groot-Britannië.

Ontwerp gouden Black Bull

Op de voorzijde is de indrukwekkende Black Bull afgebeeld. Langs de rand staat de naam van de munt, het gewicht met goudgehalte en het jaar van uitgifte. Op de achterkant van de munt staat Queen Elizabeth II afgebeeld, met de nominale waarde van 100 pond.
 

Verpakking Black Bull

De munten zijn geslagen in 1 troy ounce fijn goud en uitgegeven door de Birtish Royal Mint of Great Britain. De munten zijn per stuk verpakt in een plastic muntenkoker.


Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,101 gram) gouden munt (99,99%)
  • Wereldwijd bekende serie
  • Geslagen door de Royal Mint UK


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Royal Mint

Royal Mint

De Royal Mint is het officiële munthuis van het Verenigd Koninkrijk en heeft een rijke geschiedenis van meer dan 1.100 jaar. Gedurende deze 1.100 jaar heeft het munthuis het Verenigd Koninkrijk gediend in tijden van oorlog, politieke omwentelingen en sociale en economische vooruitgang. De Royal Mint staat daarom ook bekend om haar innovatiekracht en wordt gezien als een ware koploper in de wereld van de munterij. Gezien de rol die de Royal Mint heeft gespeeld, is er een Royal Mint museum gevestigd in de Royal Mint zelf in Llantrisant, Zuid-Wales. Het museum toont de fascinerende geschiedenis van de Royal Mint en vele van de geslagen munten, waarvan ook experimentele munten, kunstwerken en de gereedschappen. De kwaliteit van de munten van de Royal Mint zijn uitstekend dankzij de innovatieve producttechnieken en technologieën die gebruikt worden tijdens het slaan van de munten.