• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • 1/10 Troy ounce gouden Lunar munt 2018 voorkant
  • 1/10 Troy ounce gouden Lunar munt 2018 achterkant

1/10 Troy ounce gouden Lunar munt 2018

272,00 Per stuk 87,74 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het nettogewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Gouden Lunar munt - jaargang 2018. 2018 Is het jaar van de hond. Deze munt bevat 1/10 troy ounce puur goud en dit is de nieuw... Gouden Lunar munt - jaargang 2018. 2018 Is het jaar van de hond. Deze munt bevat 1/10 troy ounce puur goud en dit is de nieuwste uitgave van de Perth Mint in de gouden Lunar Series.
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

The Perth Mint Australia
Verkoopprijs
€ 272,00
Prijs per gram
€ 87,74
Nettogewicht
1/10 troy ounce (3,1 gram)
Gehalte
99,99%
Brutogewicht
3,10 gram
Conditie
Brilliantly Uncirculated
Jaar van uitgave
2018
Munthuis
Perth Mint

Informatie

1/10 Troy ounce gouden Lunar munt 2018

Deze gouden munt bevat exact 1/10 troy ounce (3,11 gram) puur goud (99,99%). Deze munten zijn geslagen door de Perth Mint uit Australie en worden uitgegeven in een strikt gelimiteerde oplage. Deze Lunar munten hebben een jaarlijks wisselend design en zijn daarom zeer populair onder beleggers en verzamelaars. Op de voorzijde van gouden Lunar munt 2018 is een afbeelding van een hond weergegeven. Op de achterzijde van deze munten staat Queen Elizabeth II afgebeeld. De gouden Lunar munten hebben een face value van 15 Australische dollar en zijn daarom wettig betaalmiddel in Australië.
 
Wij leveren de 1/10 troy ounce gouden Lunar munten in de oorspronkelijke verpakking (luchtdichte capsule) van de Perth Mint uit Australië. De munten zijn per stuk verpakt. Alle munten zijn geslagen in BU conditie (Brilliantly Uncirculated).

Ontwerp Lunar 2018

2018 is het jaar van de hond en op de voorzijde van de munt is een hond afgebeeld. De hond staat op wacht op een aantal rotsen. Deze kan van de munt is afgewerkt met het Chinese teken van de hond en de tekst Year of The Dog. 
 
Op de achterzijde van de munt is een beeltenis van koningin Elizabeth II toegevoegd. Rond de rand zijn onder andere de naam van de vorstin, de nominale waarde, het land van uitgifte en de hoeveelheid goud. 


Uitgelicht

  • Gouden munt uit Lunar serie
  • Geslagen in 99,99% puur zilver
  • Afkomstig van The Perth Mint


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.