Goudbaar 250 gram C. Hafner

Goudbaar 250 gram C. Hafner

De C. Hafner goudbaar van 250 gram is gegoten in 99,99% puur goud en beschikt over de Good Delivery Status van de LBMA en is hierdoor wereldwijd, zonder verdere analyse, verhandelbaar. De goudbaar wordt nieuw geleverd in een blisterverpakking met CertiCard ® echtheidscertificaat. 

€ 14.225,00
Goudbaar 250 gram C. Hafner

Goudbaar 250 gram C. Hafner

per stuk
2 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 1 - 2 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 14.225,00
5-9 € 14.215,00
10+ € 14.205,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

250 gram goudbaar C. Hafner met certificaat van echtheid

 

Deze 250 gram goudbaren van C. Hafner worden nieuw geleverd inclusief certificaat van echtheid in originele blisterverpakking, om de goudbaar tegen krassen en invloeden van buitenaf te beschermen. De goudbaren zijn gegoten in 250 gram puur goud (99,99%)

Goudbaren van 250 gram zijn geproduceerd door de Duitse producent C. Hafner en staan vermeld op de Good Delivery List van de London Bullion Market Association (LBMA). Hierdoor zijn deze baren, zonder verdere analyse, wereldwijd eenvoudig verhandelbaar.

Goud kopen en laten opslaan

Aankopen van goudbaren in combinatie met opslag is mogelijk. Hiervoor werkt The Silver Mountain samen met haar zusteronderneming Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). Dit bedrijf is gespecialiseerd in gealloceerde en verzekerde opslag van fysiek edelmetaal en werkt met een AFM-vergunning. De opslag is mogelijk in zwaar beveiligde kluisruimten in Nederland en in Zwitserland.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 250 gram goudbaar met 99,99% puur goud
  • Geleverd inclusief certificaat van echtheid
  • Gunstige terugkoopgarantie op basis van de actuele goudprijs
  • Producent C. Hafner beschikt over de Good Delivery Status van de LBMA

Ontwerp goudbaar C. Hafner van 250 gram

Ontwerp goudbaar C. Hafner van 250 gram

Voorzijde

Op de voorzijde van de goudbaar is veel informatie over de kenmerken van de baar te vinden, zoals het logo van C. Hafner, het gewicht van de baar 250g, het unieke baarnummer en het goudgehalte FINEGOLD 999.9. De voorkant van de blisterverpakking bevat daarnaast de aanduiding van de LBMA Good Delivery Refiner status van C. Hafner. 

Ontwerp goudbaar C. Hafner van 250 gram

Achterzijde

Deze gegoten goudbaar heeft een ruwe achterkant en is volledig effen. De achterzijde van de verpakking bevat daarentegen veel informatie over de C. Hafner goudbaar. De verpakking dient als certificaat van echtheid en bevat informatie over het gewicht, goudgehalte en unieke baarnummer van de goudbaar. 

Goud kopen met terugkoopgarantie

Goud is te koop in vele soorten en maten. De goudbaar van 250 gram is een zeer gewilde maat. Deze goudbaren zijn gemakkelijk en snel verhandelbaar indien u op termijn de goudbaar weer wenst te verkopen.

Wij bieden daarnaast voor deze baren een terugkoopgarantie met een vaste biedprijs gebaseerd op de actuele goudprijs op het moment dat u uw goudbaar wenst weer te verkopen. Wij kopen uw C. Hafner goudbaar altijd van u terug ongeacht de hoogte van de goudprijs en het volume aan goud dat u zou willen verkopen.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
250 gram
Land van uitgifte
Duitsland
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.