Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
Goudbaar 20 gram C. Hafner

Goudbaar 20 gram C. Hafner

De 20 gram goudbaar van C. Hafner is geslagen in 99,99% puur goud, oftewel 24 Karaats puur goud. De C. Hafner goudbaren komen van een LBMA erkende fabrikant en hebben de Good Delivery Status. Deze goudbaren zijn wereldwijd, zonder verdere analyse, goed verhandelbaar. 

€ 1.492,00
Goudbaar 20 gram C. Hafner

Goudbaar 20 gram C. Hafner

per stuk
4 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 1.492,00
5-9 € 1.490,00
10+ € 1.488,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
Voorkant 20 gram C. Hafner goudbaar

C. Hafner 20 gram goudbaar met certificaat van echtheid

 

Goudbaar van 20 gram, geproduceerd door C. Hafner uit Duitsland. C. Hafner is een internationaal LBMA-erkende producent van goudbaren. Zij produceren goudbaren van 1 gram tot 1 kilogram. Alle goudbaren worden in puur goud geslagen (99,99%).

Deze goudbaren bevatten exact 20 gram puur goud en worden geleverd in een beschermende blisterverpakking inclusief certificaat van echtheid. De goudbaren van C. Hafner worden goed verpakt om de goudbaren tegen invloeden van buitenaf te beschermen.

Goud kopen en laten opslaan

Goud kopen in combinatie met opslag is mogelijk. Hiervoor werkt The Silver Mountain samen met haar zusteronderneming Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). Dit bedrijf is gespecialiseerd in gealloceerde en verzekerde opslag van fysiek edelmetaal en werkt met een AFM-vergunning. De opslag is mogelijk in zwaar beveiligde kluisruimten in Nederland en in Zwitserland.

C. Hafner goudbaren in overige coupures

Van het merk C. Hafner hebben wij diverse goudbaren in ons assortiment variërend van 1 gram tot en met 1 kilogram. Ook hebben wij gouden CombiBars in ons assortiment, dit zijn goudbaren die op te breken zijn in kleinere coupures en bieden u hiermee veel flexibiliteit. U kunt deze goudbaren namelijk in delen verkopen.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Nieuw geslagen goudbaar van 20 gram puur goud (99,99%)
  • Wereldwijd verhandelbaar door de Good Delivery Status
  • Geleverd in originele gesealde blisterverpakking
  • Gunstige terugkoopgarantie op basis van de actuele goudprijs

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 20 gram

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 20 gram

Voorzijde

Op de voorzijde van de C. Hafner 20 gram goudbaar staat de naam en het embleem van de fabrikant C. HAFNER, het jaar van oprichting 1850 en het land van herkomst GERMANY. Ook het gewicht van 20 gram FEINGOLD en het goudgehalte 999.9 staan op deze kant van de baar. Op de voorkant van de verpakking staat naast de naam C. Hafner ook de LBMA Good Delivery Refiner status. 

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 20 gram

Achterzijde

De achterkant van de goudbaar C. Hafner is effen en zilverkleurig. In het midden van de baar staat het certificaatnummer van de baar. Dit nummer is uniek voor elke baar en wordt gebruikt om de authenticiteit van de baar te verifiëren.

Goudbaren met Good Delivery Status

Goudbaren met Good Delivery Status

De goudbaren van C. Hafner beschikken over de Good Delivery Status van de London Bullion Market Association (LBMA). Dit betekent dat deze goudbaren internationaal, zonder verdere analyse, eenvoudig verhandelbaar.
 
Daarnaast kunt u uw C. Hafner goudbaar van 20 gram ook altijd aan ons terug verkopen door middel van onze terugkoopgarantie. Wij kopen uw C. Hafner goudbaar altijd van u terug ongeacht de hoogte van de goudprijs en het volume van goud wat u zou willen verkopen. 

De CertiCard® is een beveiligingssysteem dat wordt gebruikt om de authenticiteit van goudbaren te verifiëren. De CertiCard® bestaat uit een hologram, een uniek certificaatnummer en een unieke stempel.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
20 gram
Land van uitgifte
Duitsland
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.