Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
Goudbaar 2 gram C. Hafner

Goudbaar 2 gram C. Hafner

De 2 gram goudbaar van C. Hafner is geslagen in 99,99% puur goud, oftewel 24 Karaats goud. De C. Hafner goudbaren komen van een LBMA erkende fabrikant en hebben de Good Delivery Status. Deze goudbaren zijn wereldwijd, zonder verdere analyse, goed verhandelbaar. De C. Hafner goudbaar van 2 gram is voor een relatief laag bedrag aan te kopen en daardoor geschikt voor elk type belegger, klein of groot.  

€ 178,25
Goudbaar 2 gram C. Hafner

Goudbaar 2 gram C. Hafner

per stuk
280 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 178,25
5-9 € 177,25
10-24 € 176,25
25+ € 175,25
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Over de C. Hafner 2 gram goudbaar

 

De goudbaren van C. Hafner zijn wereldwijd erkend sinds 2013 door de LBMA (london Bullion Market Association). Alle goudbaren die LBMA-geaccrediteerd zijn hebben een 'Good Delivery Status'. Dit betekent dat de goudbaren zonder verdere analyse wereldwijd kunnen worden verhandeld. De goudbaren worden geleverd in luchtdichte blisterverpakking inclusief certificaat van echtheid en uniek baarnummer.

De goudbaren van C. Hafner worden nieuw geproduceerd in 99,99% puur goud. Met een gewicht van 2 gram is deze baar uniek ten opzichte van goudbaren van andere producenten. De goudbaren worden bij andere producenten vaak in 2,5 gram geslagen. Naast investering kan deze goudbaar dus ook als verzamelitem worden gezien.

C. Hafner goudbaren in overige coupures

In ons assortiment hebben wij diverse C. Hafner goudbaren varierend van 1 gram tot en met 1.000 gram. Overweegt u om voor een groter bedrag goudbaren te kopen in kleine coupures van een halve gram, 1 gram of 2 gram? Dan kunt u ook eens kijken bij onze gouden Combibars. Dit zijn goudbaren gegoten in een raster zoals bij een chocoladereep, waardoor het mogelijk is het goud af te breken en te verhandelen in stukjes van 1 gram of 0.50 gram puur goud. Dit is goedkoper dan wanneer u een aantal losse goudbaren koopt. 

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2 gram goudbaar van 99,99% puur goud
  • Geleverd met certificaat van echtheidscertificaat
  • Wereldwijd verhandelbaar door de Good Delivery Status
  • Gunstige terugkoopgarantie op basis van de actuele goudprijs

Ontwerp C. Hafner 2 gram goudbaar

Ontwerp C. Hafner 2 gram goudbaar

Voorzijde

Op de voorzijde van de C. Hafner 2 gram goudbaar staat de naam en het embleem van de fabrikant C. HAFNER, het jaar van oprichting 1850 en het land van herkomst GERMANY. Ook het gewicht van 2 gram FEINGOLD en het goudgehalte 999.9 staan op deze kant van de baar. Op de voorkant van de verpakking staat naast de naam C. Hafner ook de LBMA Good Delivery Refiner status.

Ontwerp C. Hafner 2 gram goudbaar

Achterzijde

Op de achterzijde van de goudbaar is het certificaatnummer weergegeven. Op de achterkant van de verpakking is meer informatie van de CertiCard ® te vinden, zoals het gewicht, het goudgehalte en het certificaatnummer. Daarnaast staat ook het label van C. Hafner op deze zijde: MELTER ASSAYER C. HAFNER.

Terugkoopgarantie

Terugkoopgarantie

Indien u op termijn uw goudbaar van C. Hafner weer wenst te verkopen kunnen wij deze baar middels onze terugkoopgarantie van u terug kopen. Wij werken met een biedprijs gebaseerd op de actuele goudprijs en het gewicht van de goudbaar.

Alle goudbaren van C. Hafner hebben dan ook de Good Delivery Status. Dit zorgt ervoor dat de C. Hafner goudbaar van 2 gram wereldwijd, zonder verdere analyse, verhandelbaar is.

Specificaties van goudbaar 2 gram C. Hafner

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
2 gram
Land van uitgifte
Duitsland
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.