Taal
5x 1 gram gouden CombiBar

5x 1 gram gouden CombiBar

De Valcambi 5 x 1 gram combibaar bevat 99,99% puur goud en bestaat uit 5 kleine goudbaren die gemakkelijk van elkaar los zijn te breken, net zoals een chocoladereep. De gouden combi baren van Valcambi beschikken over de Good Delivery Status, wat er voor zorgt dat ze wereldwijd, zonder verdere analyse, verhandelbaar zijn.

€ 388,75
5x 1 gram gouden CombiBar

5x 1 gram gouden CombiBar

per stuk
26 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 2 - 3 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 388,75
5-9 € 387,75
10-24 € 386,75
25+ € 385,75
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

5x 1 gram gouden Combibar
van 99,99% puur goud

 

De Valcambi Combibar is erg geschikt voor investeerders die in meerdere kleine hoeveelheden goud willen investeren. De combibar bestaat uit 5 gram puur goud dat onderverdeeld is in kleine goudbaartjes van ieder 1 gram puur goud.

Combibars geven meer flexibiliteit, omdat er een laag gewicht aan goud verkocht kan worden, de hele baar hoeft niet in één keer te worden verkocht. Tevens is deze manier van goud kopen goedkoper, dan wanneer u meerdere kleinere baren koopt van 1 gram. De productiekosten van een combibar liggen namelijk lager dan de productiekosten van losse baren. Hierdoor wordt het verschil tussen de goudprijs en de verkooprijs, de spread, kleiner en krijgt u dus meer goud voor uw geld.

Op te delen als een chocoladereep

Eind 2011 zijn de combibars - vergelijkbaar met een chocoladereep - geïntroduceerd: deze goudbaren zijn namelijk af te breken in kleine stukken van ieder 1 gram puur goud. De stukjes goud kunnen gemakkelijk losgebroken worden. Er gaat hierbij geen goud verloren. U kunt deze baartjes van 1 gram individueel verkopen als u wilt.  

Goudbaren in diverse vormen en maten

Bent u op zoek naar andere goudbaren om te kopen of andere gewichten combibars? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Goudbaren van 99,99% puur goud
  • Individueel verkoopbare goudbaren van 1 gram
  • Geleverd met certificaat van echtheid
  • Lagere productiekosten dan losse goudbaartjes

Goudbaren met Good Delivery Status

De 5 x 1 gram gouden Combibar wordt uitgegeven door Valcambi, een erkende goud- en zilverbaar producent uit Zwitserland. Valcambi is voornamelijk bekend door haar combibaren. Alle goudbaren van Valcambi beschikken over de Good Delivery Status van de LBMA. 

Ondanks de lagere prijs is de kwaliteit van de CombiBar uiteraard uitstekend. U wordt hiervan verzekerd dankzij de Good Delivery Status van de LBMA waarover de combibar beschikt. Deze status houdt namelijk in dat de goudbaren aan de strenge eisen van de London Bullion Market Association voldoen, wat hoge kwaliteit verzekerd. Mocht u de combibar willen verhandelen dan kan dat gemakkelijk dankzij deze status. De status houdt ook in dat het goud wereldwijd erkend wordt en daarom makkelijk te verhandelen is. Daarnaast zal het verhandelen ook gemakkelijker gaan aangezien de combibar opgedeeld kan worden in verschillende coupures. Dit zorgt ervoor dat u in een flexibelere positie zit en kan handelen naar de vraag. In plaats van dat u een goudbaar van 5 gram moet verkopen kunt u deze namelijk opdelen in meerdere kleine baartjes.  

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
5 gram
Land van uitgifte
Zwitserland
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.