Taal
5 Gram goudbaar Umicore

5 Gram goudbaar Umicore

Goudbaar van 5 gram, van producent Umicore. Umicore garandeert het gehalte en gewicht goud, de baren beschikken over de Good Delivery Status en zijn wereldwijd verhandelbaar. Deze gouden baren worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking.

€ 341,50
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 341,50 Vanaf € 337,50
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 341,50
5-9 € 339,50
10+ € 337,50
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-
5 Gram goudbaar Umicore

Goudbaar van 5 gram Umicore

Deze goudbaren bevatten 5 gram en worden gegoten in 99,99% puur goud. Iedere goudbaar die wij verhandelen is afkomstig van Umicore, een erkende producent die beschikt over de zogenaamde Good Delivery Status. Dit houdt in dat de baren wereldwijd goed verhandelbaar zijn. Umicore is een Nederlandse producent met de Good Delivery Status.

Goudbaar niet leverbaar? Bekijk de nieuw geslagen 5 gram goudbaar van Umicore. Deze is leverbaar inclusief certificaat van echtheid.

Goud als belegging

Goud in de vorm van een goudbaar wordt gezien als beleggingsgoud en is vrijgesteld van btw. Onze prijzen zijn dan ook inclusief 0% btw. Alle Umicore goudbaren die wij leveren zijn nieuw gesealed in de oorspronkelijke verpakking.

Umicore goudbaren

Umicore is een toonaangevende smelterij in België die geschiedenis heeft die teruggaat tot begin 1800. De Umicore goudbaren worden grotendeels gemaakt van sloopgoud uit de Benelux, dat bij de smelterij gezuiverd wordt tot 99,99% puur goud.

De goudbaren van Umicore hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status van ‘Good Delivery’ gekregen. Dat wil zeggen dat de goudbaren wereldwijd erkend worden en dus ook in het buitenland gemakkelijk verhandeld kunnen worden.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 5 gram goudbaar 99,99% puur goud
  • Wereldwijd verhandelbaar
  • Scherp geprijsd

Verpakking

De goudbaren van The Silver Mountain worden altijd geleverd met het originele plastic seal. De goudbaren van Umicore kunt u altijd bij ons terug verkopen. Wij bieden u dan 98% van de actuele goudprijs.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
5 gram
Land van uitgifte
België
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.