Taal
30 gram zilveren munt Panda 2023

30 gram zilveren munt Panda 2023

Deze zilveren Panda munt 2023 van 30 gram is geslagen in 99,9% puur zilver en wordt uitgegeven door China Gold Coin Corporation. Deze bijzondere verzamelmunt is door haar afwijkende gewicht en jaarlijks wijzigende design zeer populair bij beleggers én verzamelaars.

€ 33,30
30 gram zilveren munt Panda 2023

30 gram zilveren munt Panda 2023

per stuk
4 - 6 weken levertijd
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

De 30 gram zilveren munt Panda 2023 is de enige zilveren munt uit de Panda 2023 serie van het Chinese munthuis China Gold Coin Corporation. Dit munthuis is onderdeel van People’s Bank of China en geeft al meer dan 40 jaar munten uit in opdracht van de Chinese overheid. De munt – geslagen in 99,9% puur zilver – is erg populair bij zowel beleggers als verzamelaars.

Net zoals bij de gouden panda munten verandert ook het ontwerp van de zilveren munt elk jaar. Het ontwerp met altijd één of meerdere reuzenpanda’s op de voorkant van de munt is gelijk aan het ontwerp van de gouden variant. De reuzenpanda’s zijn sterk verbonden met China, zo staat de panda in oosterse culturen symbool voor vrede en harmonieuze oplossing van conflicten. Daarnaast leeft deze met uitstervende bedreigde diersoort voornamelijk in China.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Bijzondere zilveren munt met een gewicht van 30 gram
  • Geslagen in 99,9% puur zilver
  • Enige zilveren munt in de Panda 2023 serie
  • Uitgegeven door China Gold Coin Corporation

Ontwerp zilveren Panda 2023

Ontwerp zilveren Panda 2023

Op de voorkant van de 30 gram zilveren munt Panda 2023 staat dit jaar twee schattige reuzenpanda’s in een boom. De twee panda’s worden weergeven in een boom tussen de bladeren. Het lijkt alsof de panda’s naar elkaar toe klimmen.  Ook de nominale waarde, het gewicht in grammen en het zilvergehalte van de munt worden getoond op deze zijde.

Ontwerp zilveren Panda 2023

Op de achterkant van de zilveren panda munten staat al jaren hetzelfde design, namelijk een prachtige beeltenis van de Tempel van de Hemel. Deze beroemde tempel uit Peking is een belangrijke gebedsruimte voor de Chinezen. Om de beeltenis heen wordt daarnaast de naam van China in Chinese tekens en het jaar van uitgifte getoond.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
30 gram
Jaar van uitgifte
2023
Land van uitgifte
China

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.