Taal
20-delige set zilveren Kookaburra munten

20-delige set zilveren Kookaburra munten

Prachtige Jubileumset van de Kookaburra serie zilver munten. Deze munten zijn geslagen in 1 troy ounce puur zilver. De jubileumset is uitgegeven in 2009 ter ere van het 20-jarige jubileum van de Kookabrra munt. Slechts beperkt beschikbaar.

€ 807,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 807,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

 

20-delige set Kookaburra munten

Deze set bestaat uit 20 zilveren munten van 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99,9%). De munten zijn geslagen door de Perth Mint in Australie. In 2009 in deze set uitgegeven om het 20-jarige jubileum te vieren van de zilveren Kookaburra munten.

Geschiedenis Kookaburra munten

Alle Kookaburra munten die geslagen zijn vanaf het jaar van introductie (1990) tot en met het jaar 2009 zijn opnieuw geslagen. Zoals u in de afbeelding kunt zien is iedere munt voorzien van een andere afbeelding waarop een of meerdere Kookaburra munten zijn afgebeeld. Op alle zilveren munten is het jaartal 2009 vermeld, op de achterkant is een beeltenis van Queen Elizabeth II weergegeven met de tekst Elizabeth II, Australia, 1 Dollar.

Investeren in zilveren munten

De zilveren munten zijn uitgegeven door de Perth Mint uit Australie, alle munten zijn in UNC conditie. Zilveren Kookaburra munten zijn populair onder investeerders in zilver en muntenverzamelaars. Door het jaarlijks veranderende design speelt er een vorm van verzamelwaarde mee.

inclusief luxe verpakking

Let op: op de foto's is de oorspronkelijke verpakking, een zwarte luxe opbergbox, getoond. De sets die wij hebben worden geleverd inclusief deze luxe verpakking. U ontvangt daarin 20 zilveren Kookaburra munten, ieder in een beschermende capsule, met certificaat.

 

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.