• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Bijna uitverkocht

20-delige set zilveren Kookaburra munten

929,00 Per stuk 1,49 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
1 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Prachtige Jubileumset van de Kookaburra serie zilver munten. Deze munten zijn geslagen in 1 troy ounce puur zilver. De jub... Prachtige Jubileumset van de Kookaburra serie zilver munten. Deze munten zijn geslagen in 1 troy ounce puur zilver. De jubileumset is uitgegeven in 2009 ter ere van het 20-jarige jubileum van de Kookabrra munt. De huidige beschikbare set wordt geleverd zonder bijbehorende verpakking. 
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

The Perth Mint Australia
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
20 troy ounce
Jaar van uitgave
2009
Munthuis
Perth Mint

Informatie

20-delige set Kookaburra munten

Deze set bestaat uit 20 zilveren munten van 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99,9%). De munten zijn geslagen door de Perth Mint in Australie. In 2009 in deze set uitgegeven om het 20-jarige jubileum te vieren van de zilveren Kookaburra munten.
 

Geschiedenis Kookaburra munten

Alle Kookaburra munten die geslagen zijn vanaf het jaar van introductie (1990) tot en met het jaar 2009 zijn opnieuw geslagen. Zoals u in de afbeelding kunt zien is iedere munt voorzien van een andere afbeelding waarop een of meerdere Kookaburra munten zijn afgebeeld. Op alle zilveren munten is het jaartal 2009 vermeld, op de achterkant is een beeltenis van Queen Elizabeth II weergegeven met de tekst Elizabeth II, Australia, 1 Dollar.

Investeren in zilveren munten

De zilveren munten zijn uitgegeven door de Perth Mint uit Australie, alle munten zijn in UNC conditie. Zilveren Kookaburra munten zijn populair onder investeerders in zilver en muntenverzamelaars. Door het jaarlijks veranderende design speelt er een vorm van verzamelwaarde mee.
 

Exclusief luxe verpakking

Let op! Op de foto's wordt de oorspronkelijke verpakking, een zwarte luxe opbergbox, getoond. De huidige set die wij hebben wordt geleverd exclusief deze luxe verpakking. U ontvangt de 20 zilveren Kookaburra munten, ieder in een beschermende capsule, met certificaat.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.