2 troy ounce zilveren munt set Ronde-eared Sengi 2021

2 troy ounce zilveren munt set Ronde-eared Sengi 2021 zilveren munt set muis 2021 2 troy ounce zilveren munt muis 2021 2 troy ounce zilveren munt set Ronde-eared Sengi 2021 - achterkant zilveren munt set Ronde-eared Sengi 2021
2 troy ounce zilveren munt set Ronde-eared Sengi 2021
  • Prijs: € 199,95 per stuk
Maximaal 19 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Ronde-eared Sengi munt set bestaat uit twee prachtige puur zilveren munten (99,9%) van 1 troy ounce. De munt set staat in het teken van de springspitsmuizen.

Lees verder

De Ronde-eared Sengi munt set bestaat uit twee prachtige puur zilveren munten (99,9%) van 1 troy ounce. De munt set staat in het teken van de springspitsmuizen. Dit zijn kleine muisachtige diertjes met een slurfachtige snuit. De springspitsmuizen komen voor in Afrika en leven vooral in droge omgevingen. De Ronde-eared Sengi munten hebben een prachtige uitstraling geven de springspitsmuizen mooi weer. De munten hebben een diameter van 34,5 mm en antieke afwerking. De Ronde-eared Sengi munten hebben een nominale waarde van $5 aangezien ze als wettig betaalmiddel worden beschouwd in Samoa. Wereldwijd is er een oplage van 5.000 stuks. De Ronde-eared Sengi munt set is perfect voor wie van dieren zoals springspitsmuizen houdt. Het is een prachtige munt die als goeie toevoeging aan uw collectie kan dienen. 

Uitgelicht

  • Oplage van 5.000 stuks 
  • 2 munten van 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%) 
  • In het teken van de springspitsmuizen

Design van de Ronde-eared Sengi munt set

De voorzijdes van de Ronde-eared Sengi munten tonen de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Hieronder is ook het wapen van Samoa te zien. De twee Ronde-eared Sengi munten staan in contrast met elkaar. De ene munt is namelijk lichtgekleurd en met een donkere springspitsmuis en de ander is donker met een lichte springspitsmuis. Dit creëert een prachtig beeld en doet de munten goed bij elkaar passen. Rondom de springspitsmuizen zijn kleine voetsporen van de beestjes te zien. Dit is een passend detail en valt erg op. De slurfachtige snuiten van de dieren vallen erg op en maken het duidelijk dat het om springspitsmuizen gaat. 

Verpakking

De munten worden in een bijpassende verpakking geleverd als munt set. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt set Ronde-eared Sengi 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review