2 troy ounce zilveren munt Ancient Mirror Art 2021

2 troy ounce zilveren munt Ancient Mirror Art 2021 zilveren munt Ancient Mirror Art 2021 Ancient Mirror Art zilveren munt 2021
2 troy ounce zilveren munt Ancient Mirror Art 2021
  • Prijs: € 289,95 per stuk
Maximaal 8 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Ancient Mirror munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver met een diameter van 50 mm. De munt stelt een oude bronzen spiegel voor. Deze was erg populair in de Tangdynastie.

Lees verder

De Ancient Mirror munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver met een diameter van 50 mm. De munt stelt een oude bronzen spiegel voor. Deze was erg populair in de Tangdynastie. De spiegels werden vroeger in de Chinese cultuur bij mensen begraven. De Tangdynastie was van 618 tot 90. Tijdens deze dynastie werd China getransformeerd in een kosmopolitisch rijk. De antieke afwerking sluit hier erg goed op aan. Daarnaast is er een obsidiaan in de Ancient Mirror munt verwerkt. Obsidiaan is een verglaasd gesteente. Het is een reinigende steen die persoonlijke ontwikkeling stimuleert. De donkere kleur van de steen dient als prachtig detail en doet de Ancient Mirror munt opvallen. De munt heeft een beperkte oplage van slechts 500 stuks wereldwijd. De nominale waarde is $5 aangezien de Ancient Mirror munt als wettig betaalmiddel dient in Niue. De Ancient Mirror munt heeft schitterende details en een prachtige uitstraling. Het is een munt met een interessant verhaal en betekenis. 

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%) 
  • Bevat een obsidiaan

Design van de Ancient Mirror munt

De voorzijde van de Ancient Mirror munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De rand van de munt is niet rond maar lichtelijk gegolfd. Dit dient als een erg subtiel detail. De achterzijde van de Ancient Mirror munt bevat prachtige details. In het midden van de munt is een obsidiaan verwerkt. Deze komt erg mooi naar voren en sluit aan bij de antieke afwerking van de munt. Rondom het obsidiaan zijn verschillende dingen te zien. Op sierlijke wijze zijn twee feniksen en twee draken afgebeeld. Verder zijn er ook nog andere details die een prachtig geheel creëren. 

Verpakking

De munt wordt individueel verpakt in een munthoesje. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Ancient Mirror Art 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review