Altijd 100% verzekerd transport

X
100 gram zilverbaar Germania Mint

100 gram zilverbaar Germania Mint

De 100 gram zilverbaar van Germania Mint wordt gegoten in 99,99% puur zilver en is voorzien van een uniek baarnummer. De  100 gram zilverbaar van Germania Mint wordt geleverd in een zwart doosje ter bescherming. De originele verpakking van de Germania Mint.

€ 151,55
100 gram zilverbaar Germania Mint

100 gram zilverbaar Germania Mint

per stuk
1 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Germania Mint 100 gram zilverbaar

 

De zilveren baar van 100 gram van Germania Mint heeft een lengte van 40,3 mm en een breedte van 26 mm. De baar is 10,3 mm dik en heeft een zilvergehalte van 99,99%. De zilveren baar bevat 100 gram aan puur zilver.

De 100 gram zilverbaar wordt geproduceerd door de Germania Mint. Dit munthuis is in 2018 opgericht door de Kurowski Group in Polen. Ondanks dat het munthuis nog niet zo lang bestaat is deze wel al wereldwijd goed bekend.  

Zilveren baren

Zilveren cast bars (gegoten baren), zoals deze 100 gram zilveren baar van Germania Mint, worden gesmolten tot vloeibare vorm en vervolgens in een mal gegoten. Vervolgens worden alle kenmerken zoals het logo, het gewicht, het zilvergehalte toegevoegd en het individuele en unieke serienummer toegevoegd. Op de achterkant wordt een hologram toegevoegd met een uniek identificatienummer die, samen met het serienummer op de voorkant, de echtheid garandeert. 

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 100 gram puur zilver (99,99%)
  • Met individueel en uniek baarnummer
  • Afmeting van 40,3 x 26,0 x 10,3 mm
  • Uitgave door de Germania Mint

Ontwerp Germania zilverbaar 100 gram

Ontwerp Germania zilverbaar 100 gram

Voorzijde

Op de voorkant van de 100 gram zilverbaar van Germania Mint zijn de kenmerken van de baar af te lezen. Zo is hier het logo van de Germania Mint te zien. In het logo is een tweekoppige adelaar afgebeeld. Daarnaast is op de voorzijde de naam van de mint GERMANIA MINT,  het gewicht 100 GRAM en het gehalte 999.9 FINE SILVER weergegeven. Tenslotte is ook het unieke serienummer weergegeven op de voorzijde.

Ontwerp Germania zilverbaar 100 gram

Achterzijde

Op de achterkant van de 100 gram zilverbaar van Germania mint is een hologram te vinden. In dit hologram staat een uniek identificatienummer, die samen met het individuele en unieke serienummer op de voorkant garant staat voor de echtheid van de baar. Op dit hologram is daarnaast ook het logo van de Germania Mint te vinden en diverse watermerken. Het overige deel van de 100 gram zilverbaar is blank. Dit komt omdat bij de meeste baren het ontwerp aan de voorzijde te vinden is. 

Zilverbaren als zakelijke belegging

Zilverbaren als zakelijke belegging

Zilverbaren worden gezien als grondstof en daarom standaard belast met 21% btw. Bij een zakelijke aankoop is het echter doorgaans mogelijk om de btw weer terug te vorderen. Hierdoor kunt u als zakelijke klant goedkoop in zilver investeren. Het zilver wordt namelijk onderdeel van uw bedrijfsvermogen. Indien u uw zilverbaren weer wilt verkopen, dient u de 21% BTW weer in rekening te brengen.

Voor particulieren zijn zilverbaren dan ook minder geschikt dan zilveren munten, aangezien zilveren munten onder de margeregeling vallen. Hierbij wordt er alleen BTW berekend over de winstmarge van de handelaar en niet over de totale prijs van het product. 

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
100 gram
Land van uitgifte
Polen
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.