1 troy ounce zilveren munt Opal Lunar jaar van de Os 2021

1 troy ounce zilveren munt Opal Lunar jaar van de Os 2021 1 troy ounce zilveren munt Opal Lunar jaar van de Os 2021 1 troy ounce zilveren munt Opal Lunar jaar van de Os 2021 1 troy ounce zilveren munt Opal Lunar jaar van de Os 2021 1 troy ounce zilveren munt Opal Lunar jaar van de Os 2021
1 troy ounce zilveren munt Opal Lunar jaar van de Os 2021
  • Prijs: € 130,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

Deze prachtige Lunar munt is door de Perth Mint geslagen in 1 troy ounce puur zilver. De diameter van de Lunar munt is 36,60 mm. 

Lees verder

1 troy ounce zilveren munt Opal Lunar jaar van de Os 2021

Deze prachtige Lunar munt is door de Perth Mint geslagen in 1 troy ounce puur zilver. De diameter van de Lunar munt is 36,60 mm. De Lunar munt staat geheel in het teken van de os aangezien 2021 het jaar van de os is volgens de Chinese dierenriem kalender. In Australië wordt de Lunar munt als een wettig betaalmiddel beschouwd en heeft daarom een nominale waarde van $1. De oplage van de Lunar munt is 5.000 stuks wereldwijd. De Lunar munt bevat kleurrijke details die de munt een schitterende uitstraling geeft. 

Uitgelicht

  • Oplage van 5.000 stuks 
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • Geslagen door de Perth Mint

Design van de Lunar munt

De voorzijde van de Lunar munt toont een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Langs de rand zijn de nominale waarde en land van uitgifte af te lezen. Op de achtergrond zijn lijnen te zien die als een prachtig detail dienen. De achterzijde van de Lunar munt toont een schitterende afbeelding van een os. De os bevat prachtige kleuren en dit is mooi in contrast met de zwarte achtergrond. Langs de rand zijn verschillende sierlijke details te zien en deze geven de munt fantastische uitstraling. 

Chinese dierenriem kalender

De Chinese dierenriem kalender is een kalender waarin 12 dieren zijn weergegeven. De Chinese dierenriem kalender duurt 12 jaar en herhaalt zich daarna weer. Welk dier uit de dierenriem kalander u bent hangt af van uw geboortejaar. Ieder dier wordt geassocieerd met bepaalde kenmerken en er wordt aangenomen dat uw persoonlijkheid samenhangt met het dier dat bij uw geboortejaar hoort.

Lees minder

Specificaties

Producent Austrian Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review