1 troy ounce zilveren munt Maid Marian 2022

1 troy ounce zilveren munt myths and legends Maid Marian 2022 1 troy ounce zilveren munt Maid Marian 2022
1 troy ounce zilveren munt myths and legends Maid Marian 2022
  • Prijs: € 32,30 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Maid Marian munt is door de Royal Mint geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 38,61 mm. De Maid Marian munt is het vervolg op de Robin Hood munt die eerder werd geslagen door de Royal Mint.

Lees verder

Maid Marian 1 troy ounce zilveren munt 2022

De Maid Marian munt is door de Royal Mint geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 38,61 mm. De Maid Marian munt is het vervolg op de Robin Hood munt die eerder werd geslagen door de Royal Mint. De munt maakt dus ook deel uit van de Mythen en Legendes serie. Robin Hood stamt af van een oud verhaal over een charmante boogschutter die de armen hielp. Maid Marian is de compagnon van Robin Hood.

Alhoewel er in de oudste versies van de verhalen niets terug te vinden is over Maid Marian, is ze sinds de 16e eeuw vaker terug te zien in de verhalen. Omdat Maid Marian een deel uitmaakt van deze oude en bekende verhalen is deze munt aan haar opgedragen. De nominale waarde van de Maid Marian munt bedraagt £2. Het design bevat veel prachtige details die de Maid Marian munt erg doen opvallen. De munt heeft een zachtaardige maar ook indrukwekkende uitstraling. De Maid Marian munt ziet er prachtig uit, net zoals we gewend zijn van de munten van de Royal Mint. Het is een munt van uitstekende kwaliteit en een schitterend design. 

Uitgelicht

  • Geslagen door de Royal Mint
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%) 
  • Deel van de Mythen en Legendes serie

Design van de Maid Marian munt

De voorzijde van de Maid Marian munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De beeltenis is ontworpen door Jody Clark, wie ook de achterzijde heeft ontworpen. De achterzijde van de Maid Marian munt toont Maid Marian zelf. Ze is verborgen achter het groen van het Sherwood Forest. Ze is te zien met een boog op haar rug en heeft een mysterieuze uitstraling. De verschillende bladeren dienen als een schitterend detail maar laten Maid Marian ook op schitterende wijze naar voren komen. De Maid Marian munt zal zeker de aandacht trekken en sluit perfect aan bij de Robin Hood munt. 

Verpakking

De munt wordt individueel verpakt in een munthoesje. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt myths and legends Maid Marian 2022
Producent Royal Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2022
Land van uitgifte Engeland

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review