Taal
1 troy ounce zilveren munt Bitcoin 2021

1 troy ounce zilveren munt Bitcoin 2021

De unieke zilveren Bitcoin munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) De diameter van de munt is 40 mm. Op het moment dat de munt geslagen werd, vertegenwoordigde deze de waarde van zilver uitgedrukt in millibitcoins (1/1000 BTC).

€ 59,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 59,95
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-
1 troy ounce zilveren munt Bitcoin 2021

Zilveren Bitcoin

De zilveren Bitcoin munt is perfect voor wie interesse in Bitcoin heeft. De munt staat namelijk geheel in het teken van deze cryptomunt. De unieke Bitcoin munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) De diameter van de munt is 40 mm. Op het moment dat de munt geslagen werd vertegenwoordigde deze de waarde van zilver uitgedrukt in millibitcoins (1/1000 BTC). Dit maakt de munt erg bijzonder en daarnaast geeft het de de munt een bijzondere betekenis. Naast de Bitcoin zelf, wordt de uitvinder van Bitcoin, Satoshi, in de munt verwerkt. De Bitcoin munt heeft een nominale waarde van $2 in Niue, aangezien de munt daar als wettig betaalmiddel wordt beschouwd. De zilveren Bitcoin munt heeft een eenvoudige maar toch verbluffende uitstraling. Het design sluit zich erg aan bij Bitcoins zelf en is uniek. De oplage van de zilveren Bitcoin munt is 25.000 stuks wereldwijd. De Bitcoin munt heeft een unieke uitstraling met details die op gepaste wijze bij de cryptomunt zelf aansluiten. Het is zeker een munt die opvalt en die erg gewild is.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Oplage van 25.000 stuks wereldwijd

Ontwerp zilveren Bitcoin munt

Ontwerp zilveren Bitcoin munt

De voorzijde van de Bitcoin munt daarentegen is erg rijk in detail. Deze zijde van de munt staat ook geheel in het teken van de bitcoin zelf. Dit is duidelijk te zien aan het symbool van de bitcoin, die in het midden van de munt afgebeeld is.

Ter detail is langs de rand een binaire code te zien. Dit detail is hier niet zonder reden. De code onthuld namelijk “Satoshi”, wat de mysterieuze uitvinder van de Bitcoin is. Het is echter onbekend wie Satoshi daadwerkelijk is.

Het design van de Bitcoin munt is rijk aan gepaste details. Dit maakt de munt nog indrukwekkender dan dat deze al is. Vooral het bitcoin symbool doet de munt erg opvallen. Het is een munt die zeker de aandacht trekt en een geweldige munt is om te hebben.

Ontwerp zilveren Bitcoin munt

De achterzijde van de Bitcoin munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom de beeltenis zijn de nominale waarde en het land en jaar van uitgifte af te lezen. De voorzijde heeft een simpel ontwerp en bevat niet al te veel poespas.

Verpakking

Verpakking

De zilveren Bitcoin munt wordt individueel verpakt in een luchtdichte capsule.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.