1 troy ounce zilveren munt Bitcoin 2021

Bitcoin 1 troy ounce zilveren munt 2021 Zilveren Bitcoin munt 1 troy ounce 2021 Bitcoin
Bitcoin 1 troy ounce zilveren munt 2021
  • Prijs: € 59,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De unieke zilveren Bitcoin munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) De diameter van de munt is 40 mm. Op het moment dat de munt geslagen werd, vertegenwoordigde deze de waarde van zilver uitgedrukt in millibitcoins (1/1000 BTC).

Lees verder

Zilveren Bitcoin

De zilveren Bitcoin munt is perfect voor wie interesse in Bitcoin heeft. De munt staat namelijk geheel in het teken van deze cryptomunt. De unieke Bitcoin munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) De diameter van de munt is 40 mm. Op het moment dat de munt geslagen werd vertegenwoordigde deze de waarde van zilver uitgedrukt in millibitcoins (1/1000 BTC). Dit maakt de munt erg bijzonder en daarnaast geeft het de de munt een bijzondere betekenis. Naast de Bitcoin zelf, wordt de uitvinder van Bitcoin, Satoshi, in de munt verwerkt. De Bitcoin munt heeft een nominale waarde van $2 in Niue, aangezien de munt daar als wettig betaalmiddel wordt beschouwd. De zilveren Bitcoin munt heeft een eenvoudige maar toch verbluffende uitstraling. Het design sluit zich erg aan bij Bitcoins zelf en is uniek. De oplage van de zilveren Bitcoin munt is 25.000 stuks wereldwijd. De Bitcoin munt heeft een unieke uitstraling met details die op gepaste wijze bij de cryptomunt zelf aansluiten. Het is zeker een munt die opvalt en die erg gewild is. 

Uitgelicht

  • Oplage van 25.000 stuks wereldwijd
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • In het teken van de Bitcoin 

Design zilveren Bitcoin munt

De voorzijde van de Bitcoin munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom de beeltenis zijn de nominale waarde en het land en jaar van uitgifte af te lezen. De voorzijde heeft een simpel ontwerp en bevat niet al te veel poespas. De achterzijde van de Bitcoin munt daarentegen is erg rijk in detail. Deze zijde van de munt staat ook geheel in het teken van de bitcoin zelf. Dit is duidelijk te zien aan het symbool van de bitcoin, die in het midden van de munt afgebeeld is. Ter detail is langs de rand een binaire code te zien. Deze detail is hier niet zonder reden. De code onthuld namelijk “Satoshi”, wat de mysterieuze uitvinder van de bitcoin is. Het is echter onbekend wie Satoshi daadwerkelijk is. Het design van de Bitcoin munt is rijk aan gepaste details. Dit maakt de munt nog indrukwekkender dan dat deze al is. Vooral het bitcoin symbool doet de munt erg opvallen. Het is een munt die zeker de aandacht trekt en een geweldige munt is om te hebben.

Deze munten worden individueel geleverd in munthoesjes.

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

Bitcoin 1 troy ounce zilveren munt 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Beleggen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Alternatieven

1 troy ounce zilveren munt Bitcoin 2022

1 troy ounce zilveren munt Bitcoin 2022

Prijs: € 59,00 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review