Taal
1/10 Troy ounce gouden munt Mexican Libertad

1/10 Troy ounce gouden munt Mexican Libertad

The gouden Libertad munt is geslagen in 1/10 puur goud door La Casa de Moneda de México (Mexican Mint. The munt heeft een simple maar toch schitterend uiterlijk en is zeldzaam in Noord-Amerika.

€ 228,50
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 228,50
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

The gouden Libertad munt is geslagen in 1/10 puur goud door La Casa de Moneda de México (Mexican Mint. The munt heeft een simple maar toch schitterend uiterlijk en is zeldzaam in Noord-Amerika. Dit komt door de lage oplage van de munt. De Libertad munten hebben een willekeuring jaar van uitgifte, maar dit maakt geen verschil voor de waarde van de munt. 

Uitgelicht

  • Beperkte oplage
  • 1/10 troy ounce puur goud
  • Geslagen door de Mexican Mint

Design van de Libertad munt

The voorzijde van de Libertad munt toont het wapen van Mexico. Hier is een arend te zien die een ratelslang verslindt. Ook is “Estados Unidos Mexicanos” te lezen en dit betekent “Verenigde Mexicaanse Staten”. Langs de rand is een prachtig detail te zien en deze loop op de achterzijde van de munt over. De achterzijde van de Libertad munt toont de gevleugelde Victoria van Angel of Independence. Het design van de munt is prachtig en geeft de munt een schitterende uitstraling. 

 

Bent u op zoek naar andere gouden munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.