• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

50 gram zilveren munt Airmid ghana 2022

219,00 Per stuk 4,38 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
16 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De nieuwste munt in de Goddess of Health-serie en brengt hulde aan Airmid - die volgens de Ierse mythologie de bron is van... De nieuwste munt in de Goddess of Health-serie en brengt hulde aan Airmid - die volgens de Ierse mythologie de bron is van de geneeskrachtige kruiden die over de hele wereld ontkiemen. Ze staat afgebeeld op deze 50 gram wegende munt welke ook een wettig betaalmiddel is. Voor deze zilveren munt is er gebruik gemaakt van een digitale kleurendruk, glanslak en antieke afwerking.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
50 gram
Jaar van uitgave
2022

Informatie

50 gram zilveren munt Airmid ghana 2022

De nieuwste munt in de Goddess of Health-serie en brengt hulde aan Airmid - die volgens de Ierse mythologie de bron is van de geneeskrachtige kruiden die over de hele wereld ontkiemen. Ze staat afgebeeld op deze 50 gram wegende munt welke ook een wettig betaalmiddel is. Voor deze zilveren munt is er gebruik gemaakt van een digitale kleurendruk, glanslak en antieke afwerking.
 
Airmed of Airmid is een van de Keltische goden die haar helende krachten demonstreert zonder de vraag naar beloning. Ze wordt gezien als een zachte, zorgzame vrouw die oprecht wil helpen de mensen om haar heen te genezen. Als dochter van Dian Cecht is dit contrast tussen genezing voor egoïstische glorie en genezing voor altruïstische middelen sterk gecontrasteerd. Keltische druïden gaven er altijd de voorkeur aan om te doen wat moreel juist is, omdat dit helpt om het kosmische evenwicht van de wereld te behouden.

Geleverd in presentatiedoos met echtheidscertificaat