• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

30 Gram zilveren munt Panda 2022

34,80 Per stuk 1,16 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
82 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

De 30 gram Panda munt is geslagen in 99,9% puur zilver en kan als wettig betaalmiddel worden gebruikt in China met als nom... De 30 gram Panda munt is geslagen in 99,9% puur zilver en kan als wettig betaalmiddel worden gebruikt in China met als nominale waarde 10 Yuan.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 34,80
Prijs per gram
€ 1,16
Productsoort
Munt
Nettogewicht
30 gram
Gehalte
99,9%
Conditie
Brilliantly Uncirculated
Jaar van uitgave
2022
Munthuis
China Gold Coin Corp.

Informatie

Zilveren Panda munt 30 gram 2022

De panda staat bekend om het eten van bamboe en zijn mooie witte vacht met zwarte plekken rondom zijn ogen en zijn oren. Het woord ‘Panda’ is afgeleid van het Nepalese woord Poonya, wat ‘bamboe-eter’ betekend. Dit mooie dier leeft alleen in China en wordt daar gezien als nationaal symbool. Daarom wordt de panda afgebeeld op munten zoals deze 30 gram zilveren Panda munt. De munt is geslagen in 99,9% puur zilver en kan als wettig betaalmiddel worden gebruikt in China met als nominale waarde 10 Yuan.

Ontwerp Panda munt


Voorzijde

De zilveren munt Panda wordt sinds 1983 elk jaar met een ander ontwerp geslagen in opdracht van de Chinese overheid. Op de voorzijde van deze munt staan twee pandajongen die met sneeuw spelen afgebeeld.


Achterzijde

Op de achterzijde van de munt is de Temple of Heaven, die zich bevindt in Beijing, afgebeeld. Daarnaast is ook het jaartal te zien en een Chinese inscriptie van de woorden ‘Volksrepubliek China’.

Aankoop en levering Panda munt

De zilveren Panda munten van 30 gram worden individueel verpakt in een muntcapsule. Per 15 stuks worden deze munten in een harde plastic sheet geleverd. Een monsterbox Panda munten bevat 450 munten.
 
U profiteert bij ons van een eerlijke prijs: wij hanteren de meest actuele zilverkoers, waardoor u nooit te veel betaalt. Tevens hanteren wij een unieke terugkoopgarantie. Ook over de verzending hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit gebeurt volledig verzekerd. Zilver is een zeer kwetsbaar materiaal, zeker als het puur zilver betreft. De munten kunnen daardoor kleine krasjes e.d. bevatten. Dit heeft geen invloed op de waarde van de zilveren munt.


Uitgelicht

  • 30 gram zilveren munt (99,9%)
  • Populair bij verzamelaars
  • Geleverd in capsule


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

China Gold Coin Corp.

China Gold Coin Corp.

De China Gold Coin Corporation is het officiële munthuis van China en tevens de enige instantie die handelt in Chinese munten in goud en zilver. De China Gold Coin Corporation heeft als doel het ontwerpen, vervaardigen en op de markt brengen van Chinese verzamel- en beleggingsmunten. Het belangrijkste gekozen motief was de beschermde pandabeer, die niet alleen een nationaal symbool is, maar ook de oudste ambassadeur van de Republiek China. De prachtige munten van hoge kwaliteit zijn gewild over de hele wereld en China Gold Coin Corporation is hiermee uitgegroeid tot een wereldspeler.