• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

30 Gram zilveren munt Panda 2019

32,45 Per stuk 1,08 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
15 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

Deze zilveren munt Panda uit 2019 is geslagen door de China Gold Coin Corp in 99,9% puur zilver. Dit Chinese munthuis was het... Deze zilveren munt Panda uit 2019 is geslagen door de China Gold Coin Corp in 99,9% puur zilver. Dit Chinese munthuis was het eerste munthuis ter wereld dat het gewicht bepaalt met het metrisch systeem, in dit geval 30 gram. De zilveren Panda munt wordt elk jaar uitgegeven met een andere design wat het populair maakt onder beleggers en verzamelaars.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 32,45
Prijs per gram
€ 1,08
Productsoort
Munt
Nettogewicht
30 gram
Gehalte
99,9%
Conditie
Nieuw
Jaar van uitgave
2019
Munthuis
China Gold Coin Corp.

Informatie

30 gram zilveren munt Panda 2019

Deze zilveren munt Panda uit 2019 is geslagen door de China Gold Coin Corp in 99,9% puur zilver. Dit Chinese munthuis was het eerste munthuis ter wereld dat het gewicht bepaalt met het metrisch systeem, in dit geval 30 gram. De zilveren Panda munt wordt elk jaar uitgegeven met een andere design wat het populair maakt onder beleggers en verzamelaars.

Ontwerp 30 gram zilveren munt Panda 2019

De zilveren munt Panda wordt sinds 1983 elk jaar met een ander ontwerp geslagen in opdracht van de Chinese overheid. Alleen in het jaar 2001 en 2002 had de munt hetzelfde design. Dit werd de Chinese bank door verzamelaars echter niet in dank afgenomen en sinds 2003 is er elk jaar weer een nieuw design voor de munt. Op de munt geslagen in 2019 prijkt het ontwerp van een panda die haar jong in haar armen houdt. De panda is het nationale symbool van China en het enige land waar het dier in het wild voorkomt. 
 
De munt is in China een wettig betaalmiddel met als nominale waarde 10 Yuan. Deze waarde is ook afgebeeld links van de Panda. Op de achterzijde van de munt is de Temple of Heaven,die zich bevindt in Beijing, afgebeeld. Daarnaast is ook het jaartal te zien en een Chinese inscriptie van de woorden ‘Volksrepubliek China’.
 

Aankoop en levering 30 gram zilveren munt Panda 2019

De zilveren Panda munten van 30 gram worden individueel verpakt in een muntcapsule. Per 15 stuks worden deze munten in een harde plastic sheet geleverd. Een monsterbox Panda munten bevat 450 munten.


Uitgelicht

  • Zilveren 30 gram munt van de China Gold Coin Corporation
  • Geslagen in 99,9% puur zilver
  • Onderdeel van de populaire Panda serie


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

China Gold Coin Corp.

China Gold Coin Corp.

De China Gold Coin Corporation is het officiële munthuis van China en tevens de enige instantie die handelt in Chinese munten in goud en zilver. De China Gold Coin Corporation heeft als doel het ontwerpen, vervaardigen en op de markt brengen van Chinese verzamel- en beleggingsmunten. Het belangrijkste gekozen motief was de beschermde pandabeer, die niet alleen een nationaal symbool is, maar ook de oudste ambassadeur van de Republiek China. De prachtige munten van hoge kwaliteit zijn gewild over de hele wereld en China Gold Coin Corporation is hiermee uitgegroeid tot een wereldspeler.