• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

3 troy ounce zilveren Canadian Collage Four Seasons colored 2023 proof munt

329,95 Per stuk 3,54 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Nooit meer leverbaar Nabestellen niet mogelijk

Deze 3 troy ounce zilveren Canadian Collage Four Seasons colored munt komt uit 2023 en is geslagen door Royal Canadian Min... Deze 3 troy ounce zilveren Canadian Collage Four Seasons colored munt komt uit 2023 en is geslagen door Royal Canadian Mint. De munt bevat proof kwaliteit, wordt geleverd in een presentatiedoos en heeft een wereldwijde oplage van 2.500 stuks.
Lees meer

Specificaties

Logo Royal Canadian Mint
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
3 troy ounce
Jaar van uitgave
2023
Munthuis
Royal Canadian Mint

Informatie

Zilveren Canadian Collage Four Seasons colored 2023 proof munt

Deze 3 troy ounce zilveren Canadian Collage Four Seasons toont de vier seizoenen van Canada. Lente, zomer, herfst en winter: deze prachtige munt nodigt je uit om het Canadese landschap binnen te stappen en de vier seizoenen te ervaren. Van de felle tinten van de lente en het zonovergoten zomergroen tot de door het gebladerte geleide kleurverandering in de herfst en de besneeuwde winterslaap, deze munt toont de natuurlijke schoonheid van Canada.
 
De munt bevat 93,3 gram 99,99% puur zilver met kleur over gegraveerd reliéf. Daarnaast bevat deze munt de hoogst haalbare kwaliteit voor munten: proof. Op deze munten zijn verschillende technieken toegepast die de kwaliteit van de munt verbeteren.
 
De voorzijde is ontworpen door Caitlin Lindstorm-Milne en de achterzijde is ontworpen door Susanna Blunt. De munt heeft een diameter van 55mm en een nominale waarde van $50 in het land van herkomst. Deze 3 troy ounce zilveren Canadian Collage Four Seasons colored munt wordt geleverd in een zwarte presentatiedoos. De wereldwijde oplage is beperkt tot 2.500 stuks.

Ontwerp van de Canadian Collage Four Seasons munt

De voorzijde toont de vier seizoenen van Canada. Elk seizoen heeft een vaste kleurassociatie en die seizoensgebonden tinten weerspiegelen de tinten die in de natuur voorkomen. Ze zijn goed vertegenwoordigd in deze collage, waar het kleurgebruik over het gegraveerde reliëf en veranderende kleurenschema's de cyclische transformatie van de natuur weerspiegelt. Rondom ziet u de inscripties 2023 - het jaar van uitgifte, CANADA - het land van uitgifte en 50 DOLLARS - de nominale waarde van de munt.
 
De achterzijde toont de beeltenis van koningin Elizabeth II, ontworpen door Susanna Blunt. De achterzijde draagt ook een speciale markering met vier parels die de vier beeltenissen symboliseren die Canadese munten sierden. Daarnaast ziet u de inscripties 1952 en 2022 - de jaren van haar regime, ELIZABETH II - de naam van de koningin en D. G. REGINA - de Latijnse afkorting voor 'bij de gratie van God, koningin'.


Uitgelicht

  • 3 troy ounce (93,3 gram) puur zilver (99,99%)
  • Proof kwaliteit en deels gekleurd
  • Geleverd in een presentatiedoos
  • Wereldwijde oplage van 2.500 stuks

Logo Royal Canadian Mint

Royal Canadian Mint

The Royal Canadian Mint produceert alle munten voor het betaalverkeer in Canada. Maar daar houdt het niet op: er worden zilveren, gouden en platina munten gemaakt voor beleggers en verzamelaars – en ook levert Royal Canadian Mint munten aan andere landen.