• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

3-delige set zilveren munten Lunar 2024 Proof

299,95 Per stuk 3,21 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Nooit meer leverbaar Nabestellen niet mogelijk

Deze 3-delige zilveren Lunar III Year of the Dragon set bevat drie munten uit de Lunar III serie, allemaal geslagen in pro... Deze 3-delige zilveren Lunar III Year of the Dragon set bevat drie munten uit de Lunar III serie, allemaal geslagen in proof kwaliteit. De munt bevat één 2 troy ounce versie, één 1 troy ounce versie en één ½ troy ounce versie. De set is voorzien van een genummerd echtheidscertificaat en de originele verpakking. Totaal bevat de set 108,86 gram aan 99,99% puur zilver.
Lees meer

Specificaties

The Perth Mint Australia
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
3 troy ounce
Brutogewicht
93,31 gram
Jaar van uitgave
2024
Munthuis
Perth Mint

Informatie

3-delige set zilveren munten Lunar 2024 Proof

De 3-delige zilveren Lunar III Year of the Dragon set bevat drie munten uit de Lunar III serie. De munten – en de hele serie – is geproduceerd door The Royal Mint. De munt toont één van de twaalf dieren van de maandierenriem. Dit jaar staat de Chinese draak centraal. Dit mythische wezen schenkt zijn moed, doorzettingsvermogen, ambitie en intelligentie aan degenen die onder zijn invloed zijn geboren.
 
Deze 3-delige zilveren Lunar III Year of the Dragon set bevat:
  • De 2 troy ounce (62,21 gram) zilveren (99,99%) Lunar III Year of the Dragon munt in proofkwaliteit met een diameter van 50,8 millimeter;
  • De 1 troy ounce (31,103 gram) zilveren (99,99%) Lunar III Year of the Dragon munt in proofkwaliteit met een diameter van 40,9 millimeter;
  • De ½ troy ounce (15,55 gram) zilveren (99,99%) Lunar III Year of the Dragon munt in proofkwaliteit met een diameter van 32,6 millimeter.
 
Alle Lunar III munten zijn ieder jaar enorm populair onder zowel investeerders als verzamelaars en het ontwerp wordt met de grootste zorg en precisie samengesteld door wereldberoemde ontwerpers.
 
De set is voorzien van een genummerd echtheidscertificaat en de originele verpakking.

Ontwerp van de Lunar III Year of the Dragon munt

Op de voorzijde is een Chinese draak te zien. Op de voorzijde staat een speciaal muntteken ter ere van de 125ste verjaardag van The Perth Mint, de naam van de munt en het jaar van uitgifte.
 
De achterzijde toont de beeltenis van koningin Elizabeth II. Rondom staat het gewicht en de zuiverheid, de naam van de koningin samen met de jaren van haar regime, het land van uitgifte en de nominale waarde van de munt.


Uitgelicht

  • Bevat 3 munten met een totaalgewicht van 3,5 troy ounce (108,86 gram) aan 99,99% puur zilver
  • Allemaal geslagen in proof kwaliteit
  • Uit de Lunar III serie - Year of the Dragon
  • Geleverd in de originele verpakking samen met het certificaat van echtheid

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.