• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt San Jose antieke afwerking 2022

229,95 Per stuk 3,70 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
8 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De 2 troy ounce San Jose munt met antieke afwerking. De munt wordt geleverd in presentatiedoos met echtheidscertificaat en... De 2 troy ounce San Jose munt met antieke afwerking. De munt wordt geleverd in presentatiedoos met echtheidscertificaat en heeft een oplage van 500 stuks.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

2 troy ounce zilveren munt San Jose antieke afwerking 2022

Maak kennis met de opvallende zilveren San Jose-munt met hoogreliëf, waarop het mysterieuze scheepswrak is afgebeeld. De kleurrijke afbeelding vormt een mooi contrast met de zilveren omlijsting, waardoor deze munt artistieke en esthetische waarde heeft.
 
De Colombiaanse Nobelprijswinnaar Gabriel García Márquez maakte in zijn beroemde roman "Liefde in de tijd van Cholera" melding van de grote schipbreuk van het galjoen San José. Hij schreef over "een lading edele metalen en stenen ter waarde van vijfhonderd miljoen pesos in de valuta van die tijd". Het was misschien wel de meeste waardevolle lading die ooit op zee verloren is gegaan.
 
Deze prachtige zilveren munt van 2 troy ounce is een eerbetoon aan het verlies van San Jose. De munt heeft een prachtige kleur en een antieke afwerking. De munt wordt geleverd in een geschenkdoosje samen met het Certificaat van Echtheid.

Gelimiteerde oplage tot 500 stuks wereldwijd