• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt Hommel antieke afwerking 2023

289,95 Per stuk 4,66 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
17 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Deze 2 troy ounce (62,206 gram) bevat 99,9% puur zilver en heeft een antieke afwerking. De munt wordt geleverd in een gesc... Deze 2 troy ounce (62,206 gram) bevat 99,9% puur zilver en heeft een antieke afwerking. De munt wordt geleverd in een geschenkverpakking met het certificaat van echtheid. Wereldwijd zijn er slechts 500 stuks gemaakt.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2023

Informatie

2 troy ounce zilveren Hommel munt met antieke afwerking 2023

De 2 troy ounce zilveren Hommel munt bevat 62,206 gram aan 99,9% puur zilver en heeft een antieke afwerking. Deze relatief grote munt - met een diameter van 65 millimeter - heeft een beperkte oplage van 500 stuks wereldwijd.
 
De munt wordt dan ook geleverd in een speciaal ontworpen geschenkverpakking met daarop het ontwerp van een hommel. Daarbij zit er ook het certificaat van echtheid. 
 
Het ontwerp toont twee hommels vliegend over verschillende bloemen. Daarbij heeft de munt een gedeeltelijke vergulding. 

Ontwerp van de zilveren Bumblebee munt


Voorzijde

Op de voorzijde van de munt is een high reliëf ontwerp te vinden met twee hommels vliegend tussen de bloemen. Zowel de hommels als de bloemen springend echt van munt door de prachtige details die zijn aangebracht. Eén van de bloemen heeft een verguld hart, wat het geheel een bijzondere uitstraling geeft. Ook is het woord “BUMBLEBEE” op deze zijde van de munt te vinden.  


Achterzijde

Op de achterzijde van deze munt staat een beeltenis van koningin Elizabeth II. Om haar heen staan vele opschriften die te maken hebben met de herkomst en kernmerken van deze verzamelmunt. Zo wordt het land van herkomst “REPUBLIC OF GHANA” genoemd, de nominale waarde “TEN CEDIS”, het gewicht “2 oz”, het zilvergehalte “Ag 999” en de naam van de vorstin “ELIZABETH II”.

Met presentatiedoos en echtheidscertificaat


Uitgelicht

  • Geslagen in 99,9% puur zilver
  • High reliëf ontwerp inclusief een antieke afwerking
  • Oplage van 500 stuks wereldwijd