• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt Fiji Dragon Shaped High Relief Antiqued 2022

289,95 Per stuk 4,66 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
9 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

De 2 troy ounce Fiji Silver Dragon Shaped Coin 2022 is geslagen in hoog reliëf in de vorm van een Chinese draak. Er i... De 2 troy ounce Fiji Silver Dragon Shaped Coin 2022 is geslagen in hoog reliëf in de vorm van een Chinese draak. Er is ook een antieke afwerking toegepast om een ​​ouderwetse esthetiek te creëren. Deze prachtige munten worden geleverd in een bijpassend doosje en zijn voorzien van een Certificaat van Echtheid.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

2 troy ounce zilveren munt Fiji Dragon Shaped High Relief Antiqued 2022

De 2 troy ounce Fiji Silver Dragon Shaped Coin 2022 is geslagen in hoog reliëf in de vorm van een Chinese draak. Er is ook een antieke afwerking toegepast om een ​​ouderwetse esthetiek te creëren. 
 
In de Chinese mythologie zijn draken machtige wezens met slangachtige lichamen die het weer beheersen. Dit omvat regen, overstromingen, orkanen en tyfoons. De draak is een positief symbool dat kracht vertegenwoordigt en door keizers wordt gebruikt om hun heerschappij aan te geven. Draken zijn verschenen in veel gebieden van de Chinese cultuur, waaronder dansen, kunst, sterrenbeelden en als een symbool van Yang.
 
Deze prachtige munten worden geleverd in een bijpassend doosje en is voorzien van een Certificaat van Echtheid. Wereldwijd zijn er 500 van gemaakt.


Voorzijde

Op de voorzijde van 2022 2 oz antieke zilveren Dragon Shaped Coins staat een Chinese draak. Dit ontwerp is een close-upbeeld dat het gezicht, de overspannen rug, en de wapens van de draak toont. Zijn gezicht is direct op ons gericht en in een van zijn klauwen houdt hij een bol vast. Het ontwerp is in hoog reliëf geslagen, waardoor de ingewikkelde details naar voren komen.


Achterzijde

De achterzijde van de antieke Fiji zilveren drakenmunt toont het Fiji wapen. Deze heraldische afbeelding toont twee Fijische krijgers die een gevierendeeld schild vasthouden. Bovenaan het ontwerp staat een traditionele Fijische kano en daaronder een Fijisch schrift van het officiële motto van het land. Rond dit embleem zijn de munttekens gegraveerd.


Uitgelicht

  • Bevat 2 troy ounce (62,206 gram) aan 99,9% puur zilver
  • Oplage van 500 stuks wereldwijd
  • Geleverd in presentatiedoos met certificaat van echtheid