• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt Drukke Mieren - antieke afwerking 2022

259,95 Per stuk 4,18 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
21 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

Deze zilveren munt van 2 troy ounce is geslagen in 99,9% puur zilver en bevat een bijzonder high relief ontwerp van met al... Deze zilveren munt van 2 troy ounce is geslagen in 99,9% puur zilver en bevat een bijzonder high relief ontwerp van met allerlei mieren. De drukste dieren uit het gehele dierenrijk. 
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

2 troy ounce silver Busy Ants munt

Deze prachtige 2 troy ounce (62,2 gram) zilveren (99,9%) munt is opgedragen aan de drukste dieren ter wereld: de mieren. De munt heeft een extreem gedetailleerd hoog reliëf; een antieke afwerking en is voorzien van een selectieve vergulding. Daarnaast komt de munt met een thematische doos en het certificaat van echtheid. De oplage is gelimiteerd tot slechts 500 stuks wereldwijd.

Geleverd in presentatiedoos met echtheidscertificaat

Details

Op de keerzijde van de munt is een kolonie mieren afgebeeld in een zeer gedetailleerd hoogreliëf. Het ontwerp bevat ook een blad met een selectieve vergulding en het opschrift 'Busy Ants' - de naam van de munt. Op de voorzijde ziet u koningin Elizabeth II en de inscripties: 'Elizabeth II' - de naam van de koningin; 'Republiek Ghana' - het land van herkomst; 'Ten Cedis' - de nominale waarde; 'Ag999 2 oz' - de zuiverheid en het gewicht van de munt en tot slot '2022' - het jaar van uitgifte.


Uitgelicht

  • Antieke afwerking met hoogreliëf
  • 2 troy ounce (62;2 gam) puur zilver (99;9%)
  • Gelimiteerde oplage van slechts 500 stuks wereldwijd