• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt de 12 olympiers in de dierenriem – Hestia vs Capricornen

268,00 Per stuk 4,31 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
8 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De negende munt uit de 12 olympiërs in de dierenriem serie is de 2 troy ounce zilveren munt 12 olympiërs in de d... De negende munt uit de 12 olympiërs in de dierenriem serie is de 2 troy ounce zilveren munt 12 olympiërs in de dierenriem – Hestia vs Capricornen. Deze verzamelmunt is geslagen in 99,9% zilver.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

2 troy ounce zilveren Hestia munt

De 2 troy ounce zilveren munt de olympiërs in de dierenriem – Hestia vs Capricornen is een prachtige verzamelmunt gebaseerd op de Griekse mythologie en de traditionele sterrenbeelden: The Zodiac. Bij de negende munt uit de serie 12 olympiërs in de dierenriem staat de godin Hestia en het sterrenbeeld Steenbok centraal.
 
De Griekse godin Hestia is de godin van de huiselijke haard en is gekoppeld aan de Steenbok (Capricornen). Kenmerken van zowel Hestia als de Steenbok zijn benadrukken van orde, stabiliteit en stoïcijnsheid. Deze twee tekens passen daarom ook zeer goed bij elkaar en maken ze een logische keuze voor deze bijzondere verzamelmunt.

Ontwerp van de zilveren Hestia munt

Op de voorkant van de munt wordt de Griekse godin Hestia weergegeven. De godin van de huiselijke haard wordt kokend afgebeeld met op de achtergrond de berg Olympus, de woonplek van deze vredelievende godin. Het ontwerp van zowel Hestia als de gedetailleerde achtergrond zijn prachtig weergegeven. De naam “Hestia” en de nominale waarde van de munt “5 DOLLARS” zijn ook verwerkt in het ontwerp.

Op de achterkant van de munt worden de twaalf sterrenbeelden in cirkel afgebeeld. Zowel de beeltenis als het zodiac teken worden per sterrenbeeld prachtig in beeld gebracht. Aanvullend is er bij deze munt een edelsteen toegevoegd bij de Steenbok. In het midden van de munt is een beeltenis van Koning Elizabeth II te vinden gezamenlijk met de tekst “Elizabeth II” en “SAMOA 2022”.


Uitgelicht

  • 2 troy ounce munt van 62,2 gram
  • Prachtig ontwerp met antieke afwerking
  • Negende munt uit de 12 olympiërs in de dierenriem serie