• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt black swan maali antique coloured

189,00 Per stuk 3,04 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
40 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Deze bijzondere zilveren verzamelmunt heeft een gewicht van 2 troy ounce en bevat een bijzonder ontwerp van een zwaan. De... Deze bijzondere zilveren verzamelmunt heeft een gewicht van 2 troy ounce en bevat een bijzonder ontwerp van een zwaan. De munt is afkomstig van The Perth Mint en geslagen in 99,99% puur zilver. 
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

2 troy ounce zilveren Black Swan Maali munt

Deze 2 troy ounce zilveren munt is opgedragen aan de zwarte zwaan. De prachtige watervogel met spirituele betekenis in de verhalen van veel First Nations Australiërs. De munt heeft een uniek ontwerp met antieke afwerking. Deze unieke munt wordt geleverd in de presentatiedoos samen met het certificaat van echtheid. Wereldwijd zijn er slechts 2.000 munten gemaakt. 
 
Het ontwerp vertegenwoordigt maali die op het water neerdaalt met zijn enorme vleugels naar de hemel gestrekt. De achtergrond wordt gevormd door gestileerde patronen van gekleurde stippen; geïnspireerd op een palet van okerpigmenten dat door de tijd heen werd gebruikt door inheemse kunstenaars - rood en bruin voor het landschap; blauw; groen en andere tinten voor het water en de stromingen. Op de achterkant staat het muntteken 'P' van The Perth Mint.
 

The Magic Coat

De Perth Mint doneert $ 10.000 van de opbrengst van de munt aan The Magic Coat; een liefdadigheidsorganisatie die door de heer Bynder is geselecteerd vanwege haar toewijding om kinderen te helpen zich veilig te voelen en moeilijke situaties te beheersen.


Uitgelicht

  • Gelimiteerde oplage van 2000 stuks
  • Geleverd met presentatiedoos en certificaat van echtheid