• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt Australian kangaroo 2022 verguld

199,00 Per stuk 3,20 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
43 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Als pionier op het gebied van 24-karaats vergulding op moderne numismatische munten, staat The Perth Mint bekend om zijn u... Als pionier op het gebied van 24-karaats vergulding op moderne numismatische munten, staat The Perth Mint bekend om zijn uitgaven waarin deze behandeling selectief wordt toegepast op het centrale ontwerpmotief van een munt. Het omgekeerde vergulde concept haalt deze toepassing naar de achtergrond en wordt in dit geval ook op de voorzijde van de munt weergegeven.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

2 troy ounce zilveren munt Australian kangaroo 2022 verguld

Deze zilveren 2 troy ounce Australian Kangaroo komt uit 2022 en is groot en deels verguld. Op deze spectaculaire zilveren munt staat een kangoeroe afgebeeld op een prachtige 24-karaats gouden vergulde achtergrond. Elke munt is geslagen door The Perth Mint in 2 troy ounce 99,99% puur zilver en uitgegeven als wettig betaalmiddel met een nominale waarde van $2.
 
De munt wordt geleverd in een geschenkdoosje met een doorzichtige deksel. Verpakt met een speciaal geïllustreerde verpakking en een genummerd Certificaat van Echtheid. De Perth Mint zal niet meer dan 3.000 van de 2022 omgekeerd vergulden Australische Kangoeroe vrijgeven.

De voorzijde van de munt toont een kangoeroe. De achtergrond en andere artistieke elementen, waaronder afbeeldingen van een joey (baby kangoeroe), een grasvlakte en heuvels, zijn verguld in 24-karaats goud. Ook binnen het vergulde gebied bevinden zich de inscripties 'KANGAROO', het muntteken 'P' van de Perth Mint en het gewicht, de zuiverheid en het jaartal van 2022 van de munt.
 
Op de achterzijde van de munt staat de Jody Clark-beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II op een vergulde achtergrond met daarop de nominale waarde van de munt.


Uitgelicht

  • Geslagen in 2 troy ounce puur zilver
  • Wereldwijde oplage van 3000 stuks