• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt Algoritme – Water en Aarde 2022 proof

259,95 Per stuk 4,18 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
5 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De 2 troy ounce zilveren munt Algoritme – Water en Aarde 2022 proof is geslagen in 62,2 gram puur zilver (99,9%) en... De 2 troy ounce zilveren munt Algoritme – Water en Aarde 2022 proof is geslagen in 62,2 gram puur zilver (99,9%) en is de vierde en laatste munt uit de Algoritme serie.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

2 troy ounce zilveren Algorithm Water and Earth proof

De 2 troy ounce zilveren munt Algoritme – Water en Aarde 2022 proof is de vierde en laatste munt uit de prachtige Algorithm serie uit Niue. Het idee achter de munt is gebaseerd op twee concepten die centraal staat in het leven: het begin en het einde: water en aarde. Het zeer gedetailleerde en prachtige ontwerp van de verzamelmunt sluit hier goed op aan.
 
Deze munt wordt geleverd in de originele doos met daarbij ook een certificaat van echtheid. De lage oplage van slechts 333 stuks maakt deze munt een geliefd object bij verzamelaars.

Ontwerp zilveren munt Algoritme Water en Aarde 2022

De voorkant van de munt wordt gekenmerkt door het prachtig gedetailleerde design die de concepten water en aarde vorm moet geven. Dit concept wordt metaforisch weergegeven door haaien die in het diepe water zwemmen en krokodillen die aan de oppervlakte drijven. Zo wordt de scheiding en verbinden tussen water en aarde duidelijk zichtbaar. De twee soorten dieren lijken met elkaar te dansen. Dit komt extra goed naar voren door het gebruikt van hoog reliëf in de munt.

De achterkant van de munt wordt gekenmerkt door een strak design. In het midden schittert het wapenschild van Niue. Dit wapenschild is klein weergegeven, maar waarop in veel details getoond. Om het wapenschild heen heeft de munt een gladde afwerking met de opschriften van: de nominale waarde van de munt “5 DOLLARS”, het jaartal van uitgifte “2022”, het gewicht “2 oz” en het zilvergehalte “9999 FINE SILVER”.


Uitgelicht

  • De vierde en laatste munt uit de Algoritm serie
  • Geleverd in originele doos met certificaat van echtheid
  • Slechts 333 stuks wereldwijd beschikbaar