• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren draak krijgt water munt - proof

239,95 Per stuk 3,86 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
10 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

Deze 2 troy ounce zilveren munt heeft een unieke vorm en is rijk gedetailleerd. De munt is geslagen in kwaliteit proof en... Deze 2 troy ounce zilveren munt heeft een unieke vorm en is rijk gedetailleerd. De munt is geslagen in kwaliteit proof en heeft een gelimiteerde oplage van 2.022 stuks wereldwijd.
Lees meer

Specificaties

Gewicht
2 troy ounce
Brutogewicht
62,27 gram
Jaar van uitgave
2022

Informatie

2 troy ounce zilveren draak krijgt water munt 2022

Deze prachtige 2 troy ounce zilveren munt is opgedragen aan het meest mysterieuze dier in de geest van het Chinese volk: de Draak. De munt heeft ongeloofelijke kleuren, is zeer rijk gedetailleerd, heeft een unieke vorm, is geslagen in proofkwaliteit (hoogst haalbare kwaliteit) en wordt geleverd in unieke presentatiebox samen met het certificaat van echtheid. De wereldwijde oplage is beperkt tot slechts 2.022 stuks.

Details

Op de achterzijde van de munt staat een mooie, gedetailleerde draak die water krijgt. De legende die rond gaat luidt dat wanneer de draak water krijgt, hij wolken en regen de lucht in kan laten stijgen. Het is een metafoor voor getalenteerde mensen om de kans te krijgen zich te laten zien. Aan de bovenkant ziet u het opschrift 'Ag 999 2oz' - het gehalte en gewicht van de munt. De voorzijde van de munt toont koninging Elizabeth II en de inscripties: 'Elizabeth II' - de naam van de koningin, 'Samoa' - het land van uitgifte, '2022' het jaar van uitgifte en '5 dollars' de nominale waarde van de munt.