• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Bijna uitverkocht

2 Troy ounce zilver munt Zeus VS Leo 2021

235,00 Per stuk 3,78 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
3 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

Deze 2 troy ounce puur zilveren (99,9%) munt toont oppergod Zeus, van de twaalf Olympiërs in de dierenriem. Deze god komt uit... Deze 2 troy ounce puur zilveren (99,9%) munt toont oppergod Zeus, van de twaalf Olympiërs in de dierenriem. Deze god komt uit de Griekse mythologie en woonde op de berg Olympus in Thessalië.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2021

Informatie

2 Troy ounce zilver munt - De twaalf Olympiërs in de dierenriem, Zeus VS Leo 2021

Deze 2 troy ounce puur zilveren (99,9%) munt toont oppergod Zeus, van de twaalf Olympiërs in de dierenriem. Deze god komt uit de Griekse mythologie en woonde op de berg Olympus in Thessalië. Hij is heerser over hemel en aarde en had hij controle over bliksemschichten. Verder was hij de zoon van de titanen Cronus en Rhea. Nadat hij zijn vader van de troon had gestoten werd hij de hemelgod en beschermer van recht en moraal. Ook is het sterrenbeeld Leo/leeuw is de ‘koning’ van het dierenriem en sluit dan ook perfect aan bij Zeus. Zo staat de leeuw voor moed, royaal, zekerheid en kracht. Karaktereigenschappen die naadloos aansluiten bij Zeus. 
 
Deze bijzondere munt heeft een antieke afwerking, heeft een diameter van 45mm en wordt geleverd in een elegante verpakking.

Ontwerp Zeus VS Leo munt


Voorzijde

Op de voorkant van de munt staat de krachtige Zeus afgebeeld in zijn troon, samen met zijn adelaar. Onder de afbeelding staat de nominale waarde van 5 Dollar vermeld.


Achterzijde

Op de achterkant staan de Griekse afbeeldingen voor de maanden waarin iemand geboren kan zijn. In het midden is de afbeelding van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II.


Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Antieke afwerking
  • Geleverd met certificaat van echtheid