• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

100 troy ounce zilverbaar Germania Mint

3.551,00 Per stuk 1,14 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
9 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

Deze grote zilverbaar van 100 troy ounce wordt uitgegeven door het bekende munthuis Germania Mint. De zilverbaar weegt 3,1... Deze grote zilverbaar van 100 troy ounce wordt uitgegeven door het bekende munthuis Germania Mint. De zilverbaar weegt 3,11 kg en is gegoten in 99,99% puur zilver. De zilveren baar van 100 troy ounce van de Germania Mint is 208,4 mm lang en heeft een breedte van 70,8 mm. Op de baar is een individueel en uniek baarnummer weergegeven. 
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 3.551,00
Prijs per gram
€ 1,14
Productsoort
Baar
Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliantly Uncirculated
Smelterij
Germania Mint

Informatie

Zilverbaar 100 troy ounce Germania Mint

De grootste zilverbaar van Germania Mint heeft een gewicht van 100 troy ounce (3,11 kg) en is gegoten in 99,99% puur zilver. De baar bevat een uniek serienummer aan de voorkant en een identificatienummer aan de achterkant. Dit staat garant voor de echtheid van de 100 troy ounce zilverbaar.
 

Btw op zilver

In Nederland wordt 21% BTW geheven over zilverbaren. Dit komt omdat zilver naast beleggingsmetaal ook als grondstof wordt gezien. De BTW op de 100 troy ounce zilverbaar van de Germania Mint maakt de aanschaf vooral interessant vanuit zakelijk perspectief. Koopt u zilver als particulier? Dan is het voordeliger om zilveren muntbaren of zilveren munten aan te schaffen. Deze producten vallen namelijk onder de margeregeling en dit maakt het dus voordeliger ten opzichte van zilveren baren.

Grote zilverbaar van 100 troy ounce (3,11 kg)

Ontwerp 100 troy ounce zilverbaar Germania Mint

Op de voorzijde van de 100 troy ounce zilverbaar van Germania Mint zien we het logo van het munthuis. In dit logo is een tweekoppige adelaar weergegeven. Deze wordt omringd door een krans en op de top is een kroon weergegeven. Verder zijn de kenmerken van de baar op de voorzijde te zien. Zo is op de voorzijde de naam van de mint GERMANIA MINT, het gewicht 100 OZ, het zilvergehalte 999.9 FINE SILVER en het individuele en unieke serienummer van de baar af te lezen. 
 
Op de achterzijde van de 100 troy ounce zilverbaar van Germania Mint is een hologram weergegeven. Op dit hologram staat nogmaals het logo van de Germania Mint. Daarnaast staan er op dit hologram ook diverse watermerken en tenslotte is op dit hologram een uniek identificatienummer te vinden. Dit nummer, samen met het unieke baarnummer aan de voorzijde van de baar vormt de echtheidsgarantie van de baar. Het overige gedeelte van de baar is blank gelaten. 
 


Uitgelicht

  • Gegoten in het hoogste zilvergehalte van 99,99% puur zilver
  • Inclusief individueel baarnummer en identificatienummer
  • Afmetingen: 70,8 x 208,43 x 21,4 mm


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

Germania Mint

Germania Mint

De Germania Mint is een Duits fabrikant van edelmetaal die zich ook specialiseert in herdenkingsmunten. De munten van de Germania Mint zijn rijk in details. Deze details onderscheiden de Germania munten van andere munten en daarom zijn ze erg gewild bij verzamelaars.

De naam van de Germania Mint komt van het oude land Germanië. Germanië is een oud land dat bestond uit het huidige Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Oostenrijk. Germanië werd vroeger bewoond door zo’n vijf miljoen inwoners van vooral Germaanse stammen, maar hoe Germanië precies is ontstaan is onduidelijk.