• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

100 gram zilveren muntbaar Silvernote 2024

131,00 Per stuk 1,31 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

De zilveren muntbaar Silvernote 2024 van 100 gram is zeer gewild bij zowel beleggers in fysiek zilver als verzamelaars van... De zilveren muntbaar Silvernote 2024 van 100 gram is zeer gewild bij zowel beleggers in fysiek zilver als verzamelaars van unieke muntbaren. Het unieke ontwerp van deze muntbaar valt op door de opvallende combinatie van elementen van een zilveren munt, een baar en een bankbiljet. Met gedetailleerde gravures, hoogwaardige afwerking en een certificaat van echtheid, is deze muntbaar een populair beleggingsproduct.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 131,00
Prijs per gram
€ 1,31
Productsoort
Baar
Gewicht
100 gram

Informatie

Silvernote 2024 muntbaar van 100 gram

De beroemde Pressburg Mint, gelegen in het hart van Slowakije, combineert eeuwenoude tradities van muntslag met moderne technologieën. Terwijl de meeste munten een traditioneel rond ontwerp hebben, introduceert een muntslijperij soms een uniek ontwerp in de vorm van een zilveren baar.
 
De Silvernote muntbaar van 100 gram uit 2024 is een uitstekend voorbeeld van deze innovatieve benadering. Door klassieke muntslagtechnieken te combineren met lasergravure, hebben ze hun eerste productie gelanceerd die een baar, munt, zilver en biljet in één uniek ontwerp samenbrengt. Deze bijzondere munt ziet eruit als een baar, is versierd met het ontwerp van een zilveren biljet en draagt een nominale waarde die wordt ondersteund door de regering van Niue.
 
Doordat deze muntbaar officieel als wettig betaalmiddel wordt erkend, kan zilver worden aangeschaft onder de margeregeling. Dit betekent dat u alleen btw betaalt over de winstmarge van de verkoper, in plaats van over de volledige waarde van het zilver. Dit maakt het aanzienlijk voordeliger om zilver te kopen in vergelijking met het kopen van zilveren baren.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.