• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren proof munt Mother’s Day Forever Rose Panda 2022

161,50 Per stuk 5,19 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
11 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

De zilveren Moederdag munt van 1 troy ounce puur zilver is geslagen door de Bank van Tanzania en is een wettig betaalmidde... De zilveren Moederdag munt van 1 troy ounce puur zilver is geslagen door de Bank van Tanzania en is een wettig betaalmiddel in dat land. Op de voorzijde van deze munt staat het wapen van Tanzania afgebeeld.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Brutogewicht
31,13 gram
Jaar van uitgave
2022

Informatie

Mother’s Day Forever Rose Panda munt

De zilveren Moederdag munt van 1 troy ounce puur zilver is geslagen door de Bank van Tanzania en is een wettig betaalmiddel in dat land. 
 
Deze prachtige roos is een klassiek voorbeeld van "Tijdloze & Eeuwige Liefde". Net als de liefde van een moeder, is ook deze roos voor altijd. De bloemen worden nauwlettend in de gaten gehouden en wanneer ze beginnen open te gaan, worden ze geselecteerd in hun ideale bloeistadium.

Ontwerp van de Mother’s Day Forever Rose munt


Voorzijde

De voorzijde wordt gekenmerkt door de prachtige 3D roos zichtbaar op het hartvormige ontwerp van de munt. De vergulde roos is een echte blikvanger. Op deze zijde is ook het wapen van Tanzania afgebeeld, gezamenlijk met het jaar van uitgifte en de nominale waarde. 


Achterzijde

Op de achterzijde van de munt is een beeltenis van twee panda's toegevoegd. Op de voorgrond is een panda met haar jong weergegeven. Om het beeld af te maken zijn er bergen en de tekst "Mother's love is forever" toegevoegd.

Het gebruik van een roos

Een roos is zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en vorm om er zeker van te zijn dat uw roos perfect zal zijn voor degene van wie u houdt. Het conserveringsproces begint dan onmiddellijk, terwijl ze vers zijn en op het hoogtepunt van hun schoonheid. Het wordt allemaal met de hand gedaan door bekwame ambachtslieden die elke levende roos conserveren door middel van een tijdrovend proces dat de uniciteit van elke speciale roos laat zien, als u goed naar uw roos kijkt, zult u de nerven op elk bloemblaadje zien.
 
Een speciaal proces wordt gebruikt om elk deel van de roos te bedekken met een speciale techniek en te accentueren met 24 karaats goud (99,99%), het zal nooit verdorren of vervagen.
 


Uitgelicht

  • Zilveren verzamelmunt met bijzonder 3D ontwerp
  • Geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%)
  • Beperkte oplage van slechts 1000 stuks wereldwijd