• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Quokka gekleurd 2021 proof

64,00 Per stuk 2,06 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
10 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

De Quokka munt is van Proof kwaliteit en geslagen door de Perth Mint in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). Net zoals alle a... De Quokka munt is van Proof kwaliteit en geslagen door de Perth Mint in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). Net zoals alle andere munten van de Perth Mint is de Quokka van uitstekkende kwaliteit.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2021

Informatie

1 troy ounce zilveren Quokka munt gekleurd proof 2021

De Quokka munt is van Proof kwaliteit en geslagen door de Perth Mint in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). Net zoals alle andere munten van de Perth Mint is de Quokka van uitstekkende kwaliteit. Daarnaast ziet het design er ook prachtig uit. De Quokka munt staat geheel in het teken van de quokka, een soort wallaby die in Australië voorkomt. Het lijkt alsof het diertje lacht en daarom staat deze bekend als “het gelukkigste dier ter wereld”. Het diertje ziet er erg schattig uit en geeft de munt een schitterende uitstraling.
 
De Quokka munt heeft een diameter van 40,9 mm en wordt in Australië als wettig betaalmiddel beschouwd. Om deze reden heeft de Quokka munt een nominale waarde van $1. De munt heeft een wereldwijde oplage van 5.000 stuks. De Quokka munt is een munt met een schitterende en schattige uitstraling. Het is simpele design laat de quokka op een prachtige wijze naar voren komen.

Ontwerp Quoakka munt


Voorzijde

De voorzijde van de Quokka munt toont een erg schattige afbeelding van een quokka. Het diertje is op het strand te zien en dankzij het selectieve kleurgebruik valt de quokka erg op. De kraaloogjes en bruine vacht sluiten goed aan bij de kleur van het blad dat de quokka vast heeft. Op de achtergrond is ook ter detail een vuurtoren te zien. De Quokka munt ziet er prachtig uit en valt erg op dankzij het kleurgebruik.


Achterzijde

De achterzijde van de Quokka munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De beeltenis is ontworpen door Jody Clark. Ook zijn het land en jaar van uitgifte, gehalte, gewicht en de nominale waarde af te lezen.

Verpakking

Deze geweldige 1 oz zilveren munt is voorzien van de Quokka. Dit dier is klein van formaat, heeft een dikke grijsbruine vacht, een breed gezicht en glanzende zwarte ogen. De munt heeft fantastische kleuren, is van Proof-kwaliteit en wordt geleverd in een elegante koffer, samen met een certificaat van echtheid. Gelimiteerde oplage van slechts 5.000 stuks wereldwijd!


Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Oplage van 5.000 stuks wereldwijd
  • Geleverd met genummerd certificaat van echtheid