• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Koala 2024

39,70 Per stuk 1,28 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

De zilveren Koala munt uit 2024 van The Perth Mint bevat een nieuw ontwerp van de bekende Koala uit Australië. Deze zilver... De zilveren Koala munt uit 2024 van The Perth Mint bevat een nieuw ontwerp van de bekende Koala uit Australië. Deze zilveren munt van 99,99% puur zilver is populair bij beleggers en verzamelaars en heeft een wereldwijde oplage van 300.000 munten. 
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 39,70
Prijs per gram
€ 1,28
Productsoort
Munt
Munt
1 troy ounce
Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Jaar van uitgave
2024
Munthuis
Perth Mint

Informatie

Zilveren Koala 2024 munt

De zilveren Koala munt uit 2024 is onderdeel van de beroemde Koala serie van het Australische munthuis The Perth Mint. Deze jaarlijks terugkerende munt bevat elk jaar een nieuw ontwerp met een Koala in de hoofdrol. Dit jaar is er gekozen voor een Koala klimmend in een boom. Wat de 2024-variant uniek maakt, is dat dit de eerste Koala munt is met op de achterkant een beeltenis van King Charles III. 
 
Deze zilveren munt is zowel populair bij beleggers als verzamelaars. Het hoge zilvergehalte van wel 99,99% puur zilver, maakt de munt geschikt als belegging in fysiek zilver. Het jaarlijks wisselende ontwerp in combinatie met een oplage van maximaal 300.000 munten wereldwijd, maakt deze munt populair bij verzamelaars. 

Ontwerp zilveren Koala munt 2024

Op de voorkant van deze zilveren munt is een gedetailleerd ontwerp van een Koala toegevoegd. De koala wordt weergegeven klimmend in een boom. Langs de rand van de munt zijn verschillende opschriften te vinden, zoals het jaar van uitgifte en het zilvergehalte. Ook het woord Koala is met sierlijke letters toegevoegd. Het bekende muntteken is dit jaar uitgebreid met 125, ter gelegenheid van het 125-jarige bestaan van The Perth Mint. 
 
Deze zilveren munt uit 2024 is de eerste Koala munt met op de achterkant de beeltenis van King Charles III. De beeltenis – ontworpen door Dan Thorne – wordt omringd door de naam van de vorst, het land van uitgifte en de nominale waarde van de zilveren munt. 


Uitgelicht

  • Zilveren Koala munt met een jaarlijks wisselend ontwerp
  • Geslagen in het hoge zilvergehalte van 99,99% puur zilver
  • Maximale oplage van 300.000 munten wereldwijd


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.