• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Lunar Year of the Ox Rotating Charme antique finish

131,45 Per stuk 4,23 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Nooit meer leverbaar Nabestellen niet mogelijk

De zilveren Lunar III Year of the Ox rotating charm munt komt uit 2021 en heeft een antieke afwerking. De munt, met een op... De zilveren Lunar III Year of the Ox rotating charm munt komt uit 2021 en heeft een antieke afwerking. De munt, met een oplage van slechts 3.000 stuks, is vergezeld van een genummerd echtheidscertificaat en wordt gepresenteerd in een klassieke zwarte vitrine met een doorzichtig deksel en een stijlvol themadoosje. 
Lees meer

Specificaties

The Perth Mint Australia
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2021
Munthuis
Perth Mint

Informatie

Zilveren Lunar III Year of the Ox Rotating Charm munt 

Een uniek exemplaar is de 1 troy ounce zilveren Year of the Ox rotating charm munt. De munt komt uit de Lunar III serie en is in 2021 uitgebracht door The Perth Mint. De munt bevat een fascinerende versiering in de vorm van een 18-karaats vergulde sterling zilveren osvormige roterende bedel. 
 

Jaar van de os

De Lunar serie toont ieder jaar één van de twaalf dieren van de Chinese maankalender. Volgens deze kalender schenkt de os veel positieve eigenschappen aan mensen die geboren zijn tijdens zijn jaren, deze jaren zijn 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 en 2021. Mensen die geboren zijn tijdens deze jaren zijn - volgens de maankalender - vriendelijk, intelligent, hardwerkend, kalm, eerlijk en betrouwbaar.

Ontwerp

In het midden van de munt ziet u een vergulde bedel die lijkt op een os. Omringd door artistieke afbeeldingen van ossen tussen bloemmotieven, draait de kraal rond een pin die hem stevig in het midden van de munt vasthoudt. De antieke afwerking van de munt laat het ontwerp nog beter naar voren komen. 
 

Oplage en echtheidscertificaat

De munt heeft een oplage van slechts 3.000 stuks en wordt geleverd in een presentatiedoos met een genummerd echtheidscertificaat.


Uitgelicht

  • Zilveren munt met bedel in het midden
  • Gebaseerd op het jaar van de os
  • Uitgegeven met certificaat van echtheid

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.