• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Lunar 2022

38,35 Per stuk 1,23 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Deze Lunar Tijger munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%). Zoals de voorgaande jaren zijn de munten van uits... Deze Lunar Tijger munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%). Zoals de voorgaande jaren zijn de munten van uitstekende kwaliteit en hebben ze een prachtige uitstraling.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 38,35
Prijs per gram
€ 1,23
Productsoort
Munt
Munt
1 troy ounce
Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliantly Uncirculated
Jaar van uitgave
2022
Munthuis
Perth Mint

Informatie

Lunar jaar van de tijger 1 troy ounce zilveren munt 2022

De Perth Mint heeft de 2022 Lunar munt gepresenteerd. Het is de Lunar Tijger munt. De Lunar munten zijn gebaseerd op de Chinese dierenriem, die gebaseerd is op 12 dieren. 2022 is het jaar van de tijger en daarom heeft de Lunar munt het thema “jaar van de tijger” gekregen. De zilveren Lunar Tijger munten zijn geslagen in verschillende gewichten. Deze Lunar Tijger munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%).
 
Zoals de voorgaande jaren zijn de munten van uitstekende kwaliteit en hebben ze een prachtige uitstraling. Ook heeft de munt een nominale waarde van $1 aangezien deze als wettig betaalmiddel dient in Australië. De Lunar munten zijn wereldwijd erg bekend en gewild onder verzamelaars. Er zijn echter wereldwijd slechts 300.000 stuks van de 1 troy ounce Lunar Tijger munt beschikbaar, dus wees er snel bij.

Ontwerp Lunar tijger munt


Voorzijde

De voorzijde van de Lunar Tijger munt toont een verfijnde afbeelding van een moeder tijger en welp. Ze zijn samen op een rotsachtig terrein en worden omringt door bamboe en varens. Boven aan de munt is het Chinese karakter voor tijger te zien. Dankzij prachtige details komen de tijgers op indrukwekkende wijze naar voren. De moeder tijger heeft een krachtige uitstraling en wijst het welp de weg. De Lunar Tijger munt ziet er prachtig uit en bevat schitterende details.


Achterzijde

De achterzijde van de Lunar Tijger munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De beeltenis is ontworpen door Jody Clark. Hieromheen zijn de nominale waarde, het gewicht, gehalte en land van uitgave af te lezen.

De munt staat in het teken van het jaar van de tijger en vertegenwoordigd energie, onverschrokkenheid en leiderscapaciteiten. Volgens de Chinese dierenriem zijn dit karaktereigenschappen van mensen die in het jaar van de tijger geboren zijn. Dat de Lunar Tijger munt een interessante achtergrond heeft is zeker. Daarnaast bevat de munt prachtige details en is gemaakt van hoogwaardig zilver. Dit maakt de Lunar Tijger munt een erg goede aanwinst.
 
De munt wordt individueel verpakt in een luchtdichte capsule. Per 20 stuks worden ze in een gesealde rol geleverd.


Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • Slechts 300.000 stuks wereldwijd
  • Wereldwijd bekende Lunar serie


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.