• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Leadbeater's Possum

129,95 Per stuk 4,18 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
18 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Deze prachtige zilveren munt met Black Proof afwerking is de nieuwste munt in de ‘Australia At Night serie.’ D... Deze prachtige zilveren munt met Black Proof afwerking is de nieuwste munt in de ‘Australia At Night serie.’ De Leadbeater's Possum is een van de zeldzaamste zoogdieren van Australië
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

1 troy ounce zilveren munt Leadbeater's Possum

Deze prachtige zilveren munt met Black Proof afwerking is de nieuwste munt in de ‘Australia At Night serie.’ De Leadbeater's Possum is een van de zeldzaamste zoogdieren van Australië.
 
Leadbeater's Possum oftewel buideleekhoorn, is een ernstig bedreigde diersoort. De buideleekhoorn leeft voornamelijk in kleine groepen en kun je vinden in de Central Highlands van Victoria, Australïe. Daar, ten noordoosten van Melbourne wonen zij in voornamelijk in essen en eucalyptusbomen.
 
Leadbeater's possum worden zelden gezien omdat ze nachtdieren zijn, zich snel verplaatsen en hoog in de bomen leven. Ze worden gemiddeld 33 centimeter groot, dit is inclusief de staart. Ze leven in kleine familiekolonies met een maximale grootte van 12.

Ontwerp van de zilveren Leadbeater's Possum munt


Voorzijde

Op de voorzijde staat een afbeelding van drie buideleekhoorns zittend op een boom, de naam van de serie "AUSTRALIA AT NIGHT", en de inscriptie "LEADBEATER'S POSSUM".


Achterzijde

Op de achterzijde ziet u een beeltenis van Hare Majesteit, de naam "ELIZABETH II", het land van uitgifte "NIUE", het jaar van uitgifte "2022", de nominale waarde "ONE DOLLAR", het gewicht "1OZ" en de zuiverheid  van "999 SILVER".

Geleverd in presentatiedoos met echtheidscertificaat